Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Immortelle Divine Cleansing Balm - Immortelle Divine Temizleyici Balm

Marka:

Loccitane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

İyi

Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

PEG-40 Sorbitan Peroleate PEG-40 Sorbitan Peroleat PEG-40 Sorbitan Peroleat, etilen oksit ile yoğunlaştırılmış sorbitolün oleik asit esterlerinin bir karışımıdır. PEG-40 Sorbitan Peroleat, şampuanlar, saç kremleri, saç boyaları ve boya...

Orta

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

İyi

Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

Glyceryl Dibehenate Gliseril Dibehenat Gliseril dibehenat, gliserol ile behenik asidin bir diesteridir. Bununla birlikte, nadiren tek başına dibehenat olarak gelir, bunun yerine mono-, di- ve tri-benenat, ağırlıklı olarak behenik asi...

Çok İyi

Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

İyi

Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Tribehenin Tribehenin Tribehenin, cildi yenileyen gliserin ve behenik asit olarak bilinen cildi iyileştiren ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan bir yağ asidi karışımıdır. Bu yumuşak mum benzeri içerik aynı...

Çok İyi

Glyceryl Behenate Gliseril Behenat Gliseril Behenat su ve yağ bazlı bileşenlerin bir arada kalmasını sağlayarak emülsiyon stabilizasyonuna yardımcı olur. Su ve yağ fazının ayrılmasını engeller ve ürünün homojen ve kar...

Çok İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama