Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Immortelle Precious Cleansing & Make Up Remover Oil - Immortelle Precious Makyaj Çikarici Temizleme Yaği

Marka:

Loccitane

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

İyi

PEG-40 Sorbitan Peroleate PEG-40 Sorbitan Peroleat PEG-40 Sorbitan Peroleat, etilen oksit ile yoğunlaştırılmış sorbitolün oleik asit esterlerinin bir karışımıdır. PEG-40 Sorbitan Peroleat, şampuanlar, saç kremleri, saç boyaları ve boya...

Orta

Isopropyl Isostearate İzopropil İzostearat İzopropil İzostearat, izostearik asit ile izopropil alkolün reaksiyonu sonucu elde edilen bir esterdir. Bu bileşik, cilt üzerinde kayganlık sağlar, cildi yumuşatır ve nemlendirici etki göste...

İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

İyi

C13-15 Alkane C13-15 Alkan Hemisqualene olarak da bilinen C13-15 Alkan kozmetikte çözücü ve yumuşatıcı olarak işlev görür. Alkanlar doymuş hidrokarbonlardır ve ham petrol ve petrol ürünlerinde bulunsa da, sentetik...

İyi

Helichrysum Italicum Extract Ölmez Çiçek Ekstresi Helichrysum Italicum Extract, Sonsuz, Helichrysum italicum, Compositae çiçeklerinin bir özüdür. Yaraların iyileşmesinde rol oynayan bir anti-inflamatuar madde içerir. Ayrıca, yeni hücreleri ...

İyi

Helichrysum Italicum Flower Oil Ölmez Çiçek Uçucu Yağı;Altın Otu Uçucu Yağı Helichrysum italicum bitkisinin toprak üstü kısımlarından su distilasyonu yöntemi sonucu elde edilen uçucu yağdır. Uçucu yağ antienflamatuar, antifungal ve antibakteriyel özelliklere sahip...

İyi

Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

İyi

Hippophae Rhamnoides Fruit Oil Yalancı İğde Meyvesi Yağı İğdegiller familyasından çalı formlu bir bitkidir. Bitkinin meyvelerinde A, C, E, vitaminleri ve beta-karotenler ayrıca mineraller, aminoasitler, yağ asitleri nedeniyle besleyici etkinliği yü...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama