Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Jasmine Bath Bomb

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Sodium Sulfate Sodyum Sülfat Sodyum Sülfat'ın kozmetikte viskozite artırıcı bir ajan olarak işlev gördüğü bildirilmektedir. Ayrıca organik sıvıları kurutmak, toz ev tipi çamaşır deterjanlarında dolgu maddesi ola...

Çok İyi

Sodium Bicarbonate Sodyum Bikarbonat Bazı maden sularında doğal olarak bulunur. Büyük ölçekte ise kireçtaşı, tuz ve amonyaktan üretilmektedir.Yaygın olarak halk arasında "kabartma tozu" olarak bilinir ve sentetik bir maddedi...

İyi

Sodium Carbonate Sodyum Karbonat Sodyum karbonat, kozmetik ürünlerin asit-baz dengesini kontrol etmek amacıyla kullanılır.

İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

İyi

VP/VA Copolymer VP/VA Kopolimer Fiksaj maddesi: Farklı kozmetik bileşenlerinin kohezyonunu sağlar Film oluşturucu ajan: Cilt, saç veya tırnaklarda sürekli bir film oluşturur. Saç sabitleme maddesi: Saçın şeklini kontrol ...

Düşük

Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

İyi

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Aloe Barbadensis Yaprağı Suyu Tozu;Aloe Vera Yaprağı Suyu Tozu Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen toz halidir. Bu toz, cildi nemlendirir ve rahatlatır, yanı sıra yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. A...

İyi

Nyctanthes Arbor-Tristis Flower Extract Nyctanthe Üzgün Ağaç Çiçeği Özü Nyctanthes Arbor-Tristis Çiçeği Özü, Nyctanthes arbor-tristis'in çiçeklerinin özüdür.

İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

CI 19140 CI 19140;Pirazol Sarı Rengi CI 19140, kimyasal olarak pirazol rengi olarak sınıflandırılmıştır. Büyük çoğunluğu sentetik olarak kömür katranından veya petrolden üretilir. Sentetik kökenli sarı bir boyadır. Koz...

Çok İyi

CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

CI 61570 Asit Yeşili 25 Kozmetik ürünlere renk vermek amacıyla kullanılır. Ürün görünümü güzelleştirilerek tüketici için daha cazip hale getirilir.

Çok İyi

CI 42090 Parlak Mavi Fcf;Asit Mavi 9;CI 42090 Demir oksit bileşiiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama