Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

83

Light Fit Moisturizing Sun Cream SPF 50+ Pa++++

Stokta var
459.00₺ 459.00₺ 459.00₺

Marka:

K-Lotus

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Titanium Dioxide (Nano) Titanyum Dioksit (Nano) Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

İyi

Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

Dibutyl Adipate Dibutil Adipat Dibutil Adipat, bilimsel olarak, butil alkol ve adipik asitten oluşan bir diesterdir. Maddenin görünümü renksizdir ve kokusuz yağlı sıvıdır. Kozmetik ürün formülasyonlarında kullanıldı...

İyi

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

Butyloctyl Salicylate Butiloktil Salisilat Cildi yumuşatma etkisi vardır. Kozmetik ürünlerde çözücü olarak da kullanılır. Cilt bakım ürünlerinde, makyaj ürünlerinde (genelde rujlarda) ve saç bakım ürünlerinde sıklıkla kull...

Düşük

Polyglyceryl-6 Stearate Poligliseril-6 Stearat Poligliseril-6 stearat, stearik asidin poligliserin-6 ile bir esteridir. Kozmetik ürününde esas olarak emülgatör ve bakım maddesi olarak kullanılır. Su ve yağ fazları emülgatör olmadan bir...

İyi

Hexyl Laurate Heksil Laurat Uzun zincirli heksil alkol ve laurik asitten sentezlenen bir esterdir. Cilt veya saç yüzeyine uygulandığında tıkayıcı bir tabaka oluşturur. Bu tabaka cildi çevresel etkenlerden koruduğu gib...

Çok İyi

Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

İyi

Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

İyi

Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

İyi

C20-22 Alkyl Phosphate C20-22 Alkil Fosfat C20-22 Alkyl Phosphate, kozmetik ürünlerde yüzey aktif madde olarak kullanılır. Ürünlerde su ve yağ bileşenlerinin birleştirilmesiyle oluşan emülsiyonların kararlılığını artırmak i...

Çok İyi

Methylene Bis-Benzotriazolyl Tetramethylbutylphenol (Nano) Metilen Bis-Benzotriazolil Tetrametilbutilfenol Bu kimyasal üzerinde az sayıda çalışma bulunmaktadır. Fotostabildir ve cilt tarafından emilmez. Kozmetik ürünü ışığın bozucu etkilerinden korur ve ürünün raf ömrünü iyileştirir. ...

İyi

C20-22 Alcohols C20-22 Alkol C20-22 Alcohols, kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşik grubudur. Kozmetik ürünlerde viskozite ve kıvam ayarlaması için kullanılır. Ürünlerin daha yoğun veya daha hafif bir yapıya sa...

İyi

Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

Caprylyl Methicone Kaprilil Metikon Cildi besleyen ve nem kaybını önlemeye yardımcı olan geçirgen bir bariyer sağlayan bir maddedir. Berrak, renksiz ve kolay yayılabilir uçucu bir sıvı silikondur. Doğal bitki yağları ile o...

Orta

Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

İyi

Vinyl Dimethicone Vinil Dimetikon Vinyl Dimethicone, polimerlerden biri olan dimetikon grubuna ait bir bileşiktir. Kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir ve çeşitli ürünlerde bulunabilir, özellikle sa...

İyi

Tromethamine Trometamin Trometamin, kozmetik endüstrisinde tamponlama ajanı olarak kullanılır. Yani ürünün pH'ının ayarlanmasını sağlar. Bunun yanında koku verici olarak da temel ürünün kokusunun baskılanmas...

İyi

Polyacrylate Crosspolymer-6 Poliakrilat Çapraz Polimer-6 Poliakrilat Çapraz Polimer-6, trimetilolpropan triakrilat ile çapraz bağlanmış amonyum akriloildimetiltaurat, dimetilakrilamid, lauril metakrilat ve lauret-4 metakrilattan oluşan bir kopolimerdi...

Orta

Polyglyceryl-6 Behenate Poligliseril-6 Behenat Poligliseril-6 Behenat, behenik Asit ve poligliserin-6nın bir monoesteridir. Komzetik formülasyondaki temel amacı emülsiyon stabilizasyonunu sağlamaktır. Bu amaçla genellikle poligliserin-6 ste...

Çok İyi

Hydroxyacetophenone Hidroksiasetofenon Hidroksiasetofenon, sentetik olarak üretilen bir antioksidan ve cilt bakım maddesidir. Serbest radikal türünü nötralize edebilen bir fenolik antioksidan olan "p-hidroksiasetofenon" olarak da bil...

İyi

Polyacrylic Acid Poliakrilik Asit Polyacrylic acid, kozmetik ürünlerde sıkça kullanılan bir polimerdir. Bu polimer, temel olarak suyla iyi uyum sağlayan ve suyu emme yeteneği olan bir yapısı nedeniyle kozmetik sektöründe ç...

Orta

Polyglyceryl-2 Dipolyhydroxystearate Poligliseril-2 Dipolihidroksistearat Poligliseril-2 dipolyhidroksistearat, genellikle hafif yağlı bir kokuya sahip sarı viskoz bir sıvıdır. Cildin nemli kalmasına ve trans dermal su kaybını yavaşlatmak için bir bariyer oluştu...

Çok İyi

Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

İyi

Polyether-1 Polieter-1 Polieter-1, PEG-180 (q.v.), Dodoxynol-5 (q.v.), PEG-25 tristirilfenol ve tetrametil metilglikouril monomerlerinin bir kopolimeridir. Kozmwtik ürün formülasyonlarında vizkozite kontrolü için kull...

Çok İyi

Acetyl Glucosamine Asetil Glukozamin Asetil Glukozamin, glukozamin ve asetik asitin birleşimiyle elde edilen doğal bir bileşiktir. Glukozamin, genellikle eklemler ve bağ dokuları için önemli bir yapı taşı olarak bilinir. Cilt b...

Çok İyi

Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

İyi

Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

Hydroxycitronellal Hidroksisitronelal Hydroxycitronellal, yaygın bir koku bileşenidir. Kozmetik ürünlere hoş koku vermesi ve/veya istenmeyen kokuları bastırması amacıyla kullanılır.

Orta

Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama