Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Men Hassas Serinletici Tıraş Köpüğü

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
TEA-Stearate TEA-Stearat TEA-Stearat, stearik asit ile trietanolaminin (TEA) tepkimesi sonucunda elde edilen bir tuzdur. Trietanolamin, stearik asit ile reaksiyona girerek TEA-Stearati oluşturur. TEA-Stearat, bazı kozmetik ...

İyi

Laureth-23 Laureth-23 Laureth-23, lauril alkol ve 23 mol etilen oksitten hazırlanan noniyonik bir yüzey aktif maddedir. Kozmetikte yüzey aktif madde ve emülgatör olarak kullanılır: HLB (16.9). Suda yağ tipi emülsi...

Orta

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Fucus Vesiculosus Extract Fucus Vesiculosus Kahverengi Alg (Deniz Yosunu) Fucus vesiculosus, bir tür kahverengi alg türünün (deniz yosunu) kurutulmuş gövdesinin bir ekstresidir. Kahverengi alglerde bulunan antioksidanlar, cildin yüzeyini çevresel kirleticilere karş...

Düşük

Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

İyi

Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

Isobutane İzobütan İzobütan, sprey formundaki ürünler için itici olarak kullanılan renksiz ve kokusuz bir gazdır. Petrol ve doğal gazda küçük miktarlarda bulunur, ancak kirleticileri ortadan kaldıran bir raf...

İyi

Hydroxypropyl Methylcellulose Hidroksipropil Metilselüloz Hidroksipropil metilselüloz, "HPMC" kısaltmasıyla da bilinmektedir. Selülozdan üretilmektedir. Kullanıldığı formülasyonlarda kalınlaştırmanın yanı sıra emülsiyonları stabilize etmek ...

İyi

PEG-7M PEG-7M PEG-70M, bir etilen glikol polimeri olan polietilen glikoldür. PEG-70M, kozmetik formülasyonunda kullanılan iyonik olmayan bir polimerdir. Bir formülasyonun viskozitesini kontrol etmeye yardımcı...

Orta

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

Butane Bütan Bütan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Piroctone Olamine Pirokton Olamin Piroctone olamine, kepek önleyici şampuanlarda mantar önleyici işlevleri için de kullanılan bir koruyucudur.

İyi

Potassium Stearate Potasyum Stearat Potasyum Stearat stearik asit ve potasyum hidroksit reaksiyonu ile elde edilen potasyum tuzudur. Stearik asit, doğal olarak bitkilerde ve hayvanlarda bulunan bir yağ asididir ve çeşitli endüstril...

İyi

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

CI 42053 CI 42053 CI 42053, kozmetik ürünlerde renklendirici olarak kullanılan yeşil renkli bir boya pigmentidir.

İyi

Propane Propan Propan, ozon tabakası üzerindeki etkiyi ve sera etkisini sınırlamak için kloroflorokarbon ve hidroflorokarbonların yerine kullanılan bir soğutucu ve aerosoldur. Çevre üzerinde diğerlerine g...

Orta

Ek Bilgiler Açıklama