Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Mix-up Sulphur

Mix-up Sulphur tırnaklarınıza bakım yaparak sertleşmesine yardımcı olur ve ayrıca tırnak etlerinizde manikür etkisi yapar.

Marka:

Dax

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

Petrolatum Vazelin Petrolatum (petrol jeli ve beyaz petrolatum olarak da bilinir). Petrolatum petrolün rafine edilmesiyle elde edilen bir yan üründür. Kozmetik sektöründe dudak balzamlarında, nemlendirici kremler...

Orta

PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

Sulfur Sülfür Kükürt tüm canlı dokularda bulunur. İnsan vücudunda en çok bulunan üçüncü mineraldir. Kükürtün akneye neden olan bakterilere karşı antibakteriyel etkileri olduğu bilinmektedir. Ayrıc...

İyi

Lanolin Lanolin Lanolin, bir emülsiyon dengeleyici madde, saç bakım maddesi, cilt bakım maddesi ve cilt koruyucu madde olarak işlev görür.

İyi

Zea Mays Germ Oil Mısır Kepek Yağı Zea Mays Germ Oil, mısır bitkisinin (Zea mays) tohumundan elde edilen bir yağdır. Zea Mays Germ Oil, cilt bakım ürünlerinde nemlendirici, yumuşatıcı ve besleyici bir bileşen olarakkullanı...

İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Triticum Vulgare Germ Oil Buğday Tohumu Yağı Poaceae familyasına mensup olan Triticum Vulgare türkçe adıyla buğday bitksi tohumlarından elde edilen yağdır. Buğday tohumu ekstrakte edilen yağ, önemli miktarlarda biyoaktif bileşik içe...

İyi

Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

İyi

Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

İyi

Calendula Officinalis Flower Extract Aynısefa Çiçek Ekstresi Aynısafa olarak bilinen Calendula Officinalis Çiçek Özü, kozmetik ve cilt bakımı endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bitki özüdür. Özü, papatya ailesinin bir üyesi olan calendula bi...

İyi

Macadamia Ternifolia Seed Oil Makademya Yağı Macadamia ternifolia ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Vitaminler ve antioksidanlar açısından zengindir. Antioksidanlar serbest radikal hasarını önley...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Panthenyl Triacetate Pantenil Triasetat Panthenyl Triacetate, panthenolün bir türevidir. Panthenol, B5 vitamini olarak da bilinen pantotenik asidin alkil esteridir. Panthenyl Triacetate ise panthenolün triasetil formudur. Panthenyl Tria...

Çok İyi

Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

İyi

Sesamum Indicum Seed Oil Susam Yağı Sesamum indicum bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Sakinleştirici, yumuşatıcı ve nemlendirici özelliklere sahiptir. Cildin en üst katmanında koruyuc...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Menthol Mentol Mentol, nane ve nane yağlarından elde edilir. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılmaktadır. Ayrıca ağrı kesici, kaşıntı azaltıcı, antibakteriyel, mantar önl...

Orta

Camphor Kafur Kozmetikte, kafur yağı, banyo ürünlerinin masaj yağlarının, tonerlerin, yüz ve vücut temizleyicilerinin, aromaterapi ürünlerinin ve parfümlerin ana bileşeni olarak kullanılır.

Orta

Mentha Arvensis Herb Oil Yabani Nane Yağı Yabani nane yağı, mısır nanesi olarak da bilinen yabani nane (Mentha arvensis) yapraklarından elde edilen taze nane aromasına sahip berrak bir uçucu yağdır. Bu bileşeni kozmetik ürünlerine...

İyi

Daucus Carota Sativa Seed Oil Havuç Çekirdeği Yağı Daucus carota sativa bitkisinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemi ile elde edilen sabit yağıdır. Antioksidan özelliklere sahiptir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbes...

İyi

Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

Sorbitan Caprylate Sorbitan Kaprilat Sorbitan Kaprilat, sorbitolden türetilen kaprilik asit ve heksitol anhidritlerin bir monoesteridir. Kozmetik preparatlarda su ve yağın karışmasına yardımcı olan (diğer adıyla emülgatör ), ...

Çok İyi

Eugenol Öjenol Öjenol, birçok bitkide doğal olarak bulunan (karanfil yağı, hindistan cevizi, tarçın ve defne yaprağında) karanfil benzeri bir aromaya sahip açık ve soluk sarı bir sıvıdır. Kozmetik ür...

Orta

Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

Cinnamal Sinnamal Sinnamaldehit olarak da adlandırılan sinnamal, sarı yağlı bir sıvıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, sinnamal, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, diş bakım ürünler...

Çok İyi

Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Ek Bilgiler Açıklama