Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Multi Nemlendirici Krem 40ml

Marka:

Cream.co

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Cera Microcristallina Mikrokristalin Mumu Koyulaştırıcı olarak ve ürünlere yarı katıdan katıya kadar pürüzsüz bir doku kazandırmak için kullanılır. En çok dudak bakım ürünlerinde kullanılır. Petrolden elde edilir ve kozm...

Çok İyi

Dipentaerythrityl Hexa C5-9 Acid Esters Dipentaerithritil Hexa C5-9 Asit Esterleri Dipentaeritritil Heksa C5-9 Asit Esterleri, bir Pentaeritritol dimeri ile C5-9 asitlerinin bir heksaesteridir. Cilt ve saç bakımı ürünlerinde kullanılabilen yağsız bir yumuşatıcıdır.

Çok İyi

Petrolatum Vazelin Petrolatum (petrol jeli ve beyaz petrolatum olarak da bilinir). Petrolatum petrolün rafine edilmesiyle elde edilen bir yan üründür. Kozmetik sektöründe dudak balzamlarında, nemlendirici kremler...

Orta

Propylene Glycol Dibenzoate Propilen Glikol Dibenzoat Propilen Glikol Dibenzoat, cildi iyi durumda tutmak için cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

Çok İyi

Ascorbyl Tetraisopalmitate Askorbil Tetraizopalmitat C vitaminin stabilite problemi sonucunda geliştirilen esterlenmiş bir C Vitamini türevidir. Diğer C Vitamini formları gibi kırışıklık azaltma, UV ışığın yarattığı hasardan koruma, ne...

Çok İyi

Soybean Glycerides Soya Gliseritleri Soya gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilmektedir. Soya fasulyesi gliseritleri, soya fasulyesi yağından elde edilen mono, di- ve trigliseritlerin bir karışımıdır. Soya gliseritleri...

Çok İyi

Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

İyi

Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

İyi

Caprylhydroxamic Acid Kaprilhidroksamik Asit Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde şelat ajanı olarak kullanılabilir. Şelat ajanı olarak kozmetik ürünlerin stabilitesini yani formülün sabit kalmasını sağlar ve/veya görü...

İyi

Butyrospermum Parkii Butter Unsaponifiables Shea Yağı Sabunlaşmayan Madde Sapotaceae familyasına ait olan bitkinin yağının sabunlaşan yağ asitlerinin ayrılmasıyla sabunlaşmayan kısmanın eldesiyle oluşur. Saçı ve cildi iyi durumda tutmak için kullanılır.

Çok İyi

Hypericum Perforatum Flower/Leaf/Stem Extract Kantaron Çiçek/Yaprak/Gövde Ekstresi Hypericum Perforatum Türkçe adıyla sarı kantaron bitkisi Hypericaceae familyasına ait olan bir bitkidir. Ülkemizde halk arasında yağı masere edilerek geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Hal...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

İyi

Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

Polyglyceryl-10 Pentastearate Poligliseril-10 Pentastearat Poligliseril-10 pentastearat, kozmetik ürünlerde kullanılan bir çeşit yüzey aktif madde veya emülgatördür. Emülgatörler normal şartlarda birbirine karışmayan su ve yağ fazını homojen ...

İyi

Polyglyceryl-6 Polyricinoleate Poligliseril-6 Polirisinoleat Poligliseril-6 Polirisinoleat, esterleştirilmiş poligliserol ve ricinoleik asidin birleşimiyle elde edilir. Ricinoleik asit, hintyağı tohumlarından elde edilen doğal bir yağ asididir. Bu bile...

Çok İyi

Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

İyi

Sodium Stearoyl Lactylate Sodyum Stearoil Laktilat Stearik asit ve laktil kactatın sodyum tuzudur. Sodyum stearoil laktilat, beyaz ila soluk sarı renginde mumsu bir madde olarak tanımlanır. Yapısı gereği su moleküllerini kendine çekme özell...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Glycyrrhetinic Acid Glisiretinik Asit Glisiretinik Asit meyan kökü bitkilerinden izole edilen bir bileşendir. Meyan kökü ekstresi içeriğinde, cildi sakinleştirme ve hassasiyet belirtilerini en aza indirme özelliğine sahip bileş...

İyi

Poria Cocos Extract Poria Mantarı Ekstresi Poria Cocos, geleneksel Çin tıbbında yaygın olarak kullanılan bir mantardır. Kollajen sentezini destekleyen ve cilt bariyerini güçlendirmeye yardımcı olan güçlü bir nemlendirici olan beta...

İyi

Mel Extract Bal Ekstresi Bal ciltte nemi tutabilen doğal bir nemlendirici ve yumuşatıcıdır. Tahriş önleyici ve yatıştırıcı etkileri sebebiyle hassas ciltler ve bebek ürünlerinde kullanmak için uygundur. Her t...

Çok İyi

Phragmites Karka Extract Phragmites Karka Ekstresi Phragmites Karka Extract, bitkisinin ekstresidir. Cildi nemlendirmeye yardımcı olabilir. Cilt bariyerini güçlendirebilir ve su kaybını önleyerek cildin nem seviyelerini dengelemeye yardımcı o...

İyi

Phospholipids Fosfolipit Fosfolipitlerin cilde uygulanması, temizlik yoluyla veya çevresel faktörlerden tükenen fosfolipitlerin değiştirilmesine yardımcı olabilir. Araştırma ayrıca, fosfolipidlerin antioksidan öze...

Çok İyi

Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Vitis Vinifera Seed Extract Üzüm Tohum Ekstresi Vitis Vinifera Seed Extract, üzüm çekirdeği özütüdür. Üzüm çekirdeklerinden elde edilen bu özüt, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde bir dizi amaçla kullanılır. itis Vinifera Seed Ex...

İyi

Rosmarinus Officinalis Leaf Extract Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis (biberiye) yaprağı ekstresi, Akdeniz bölgesine özgü çok yıllık otsu bir bitkiden elde edilir. Flavonoidler, fenolik asitler, fenolik asitler ve diterpenler gibi aromatik...

İyi

Sphingolipids Sphingolipitler Sphingolipitler cildin doğal bariyer işlevini sürdürmesine katkıda bulunurlar. Cildin kurumasını önleyerek cildin daha nemli ve yumuşak olmasına katkı sağlar.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama