Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Nemlendirici Gözenek Karşıtı Aktif Yüz Suyu

Marka:

Mis bahçe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Hamamelis Virginiana Leaf Water Hamamelis Virginiana Yaprak Suyu Cadı Ela Yaprağı Suyu Fındık-çalı benzeri-sihirli ağacın yapraklarından oluşturulan distilat, yaygın olarak Witch Hazel olarak adlandırılır. Yapraklardan elde edilen damıtık, muhtemelen her türlü Hazel içe...

İyi

Pelargonium Graveolens Water Itır Suyu;Itır Hidrolatı Pelargonium graveolens bitkisinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Büzücü, antiseptik, tonik ve anti-enflamatuvar özellikleri nedeniyl...

İyi

Lavandula Angustifolia Flower Water Tıbbi Lavanta Suyu;Tıbbi Lavanta Hidrolatı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Hafif acı ve karakteristik kokuludur. Lavanta kokusu sa...

İyi

Hydrolyzed Corn Starch Hidrolize Mısır Nişastası Hidrolize mısır nişastası, mısır nişastasının su ile hidrolize edilmesi ile elde edilmekyedir. Normal mısır nişastasından biraz farklıdır. Su ile temas ettiğinde şişme eğilimi göst...

Çok İyi

Melissa Officinalis Flower/Leaf/Stem Water Melisa Çiçek/Yaprak/Gövde Suyu;Oğulotu Çiçek/Yaprak/Gövde Hidrolatı Melissa officinalis bitkisinin çiçek, yaprak ve dallarının su distilasyonu ile uçucu yağ elde edilmesinden sonra yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Bitkinin antifungal ve antimikrobi...

İyi

Maris Aqua Deniz Suyu Deniz suyu, denizden veya iç kısımlardaki tuzlu su kütlelerinden elde edilen sudur.

Çok İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Musa Acuminata Fruit Extract Muz Ekstresi Musa Acuminata Meyve ekstresi, Musa acuminata, Musaceae meyvesinden elde edilen özüttür.

İyi

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

Cleome Gynandra Leaf Extract Cleome Gynandra Yaprak Ekstresi Cleome Gynandra bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Polifenoller ve özellikle flavonoidler açısından zengindir. Bu sebeple güçlü antioksidan etkisi vardır ve antiinflamatuar ...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Beta Vulgaris Root Extract Pancar Kökü Ekstresi Pancar bitkisinden elde edilen bir renk pigmentidir. Kozmetik ürünlerde güzel bir kırmızı renk elde etmek için kullanılır.

İyi

Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama