Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Nemlendirici Temizleme Yağı 125ml

Marka:

Simple

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Isopropyl Palmitate İzopropil Palmitat İzopropil Palmitat, izopropil alkol ve palmitik asitten oluşur. Kozmetik endüstrisinde, koku verici olarak temel ürünün kokusunun engellenmesine yardımcı olur. Ürün formülasyonlarında fark...

İyi

BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

İyi

Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Sorbeth-30 Tetraoleate Sorbeth-30 Tetraoleat Kendiliğinden emülsifiye edici bir yüzey aktif madde olarak çalışan açık sarı, suyla etkileşebilen bir sıvıdır. Kolay durulanabilirlik için yağların su ile etkileşime girmesine izin v...

İyi

Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama