Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bioderma - Nodé Fluid Shampoo

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
PEG-150 Distearate Peg-150 Distearate PEG-150 distearat, yüksek HLB'ye (18.9) sahip bir yüzey aktif maddedir. Esas olarak su içinde yağ tipi emülsiyonlar oluşturmak için kullanılır ve koyulaştırıcı görevi görür.

Orta

+
PEG-6 Caprylic/Capric Glycerides PEG-6 Kaprilik/Kaprik Gliseritler PEG-6 Kaprilik/Kaprik Gliseritler genel olarak hindistancevizi yağ asitlerinden hazırlanan suda çözünür bir yumuşatıcıdır. Kişisel bakım ürünlerinde hem emülsifiye edici ajan olarak hem...

Orta

+
Caprylyl/Capryl Glucoside Kaprilil/Kapril Glikozit Bir yüzey aktif maddedir. Formülasyonda köpük oluşturucu ajandır. Diğer temizleyici maddelerin aksine iritasyon yapmaz.

İyi

+
PEG-15 Cocopolyamine PEG-15 Kokopoliamin PEG-15 Cocopolyamine, kozmetik ürünlerde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, polietilen glikol (PEG) ve kokopoliyaminlerin bir kombinasyonudur. PEG-15 Cocopolyamine, kozmetik ü...

Orta

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

+
Quaternium-80 Kuaterniyum-80 Quaternium-80, nemlendiriciler, şampuanlar ve saç kremlerinde bulunan bir bakım maddesidir. Harika bir yumuşatıcı ve saç açıcı olduğu bilinmektedir. Kuaternium terimi, kuaternize amonyum ka...

Çok İyi

+
Sodium Lauroyl Oat Amino Acids Sodyum Lauroyl Yulaf Amino Asitleri Sodium Lauroyl Oat Amino Acids (Sodyum Lauroyl Yulaf Amino Asitleri), kozmetik ürünlerde kullanılan bir bileşiktir. Bu bileşik, sodyum lauroil glutamat ve yulaf amino asitlerinin birleşiminden o...

İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

İyi

+
Rhamnose Ramnoz Ramnoz (Rha, Rham) doğal olarak oluşan bir deoksi şekerdir. Metil-pentoz veya 6-deoksi-heksoz olarak sınıflandırılabilir. Ramnoz, kozmetik ürürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılm...

Çok İyi

+
Fructooligosaccharides Fruktooligosakkaritler Fruktooligosakkaritler (FOS), soğan, hindiba, sarımsak, kuşkonmaz, muz, enginar gibi bitkilerde doğal olarak bulunan oligosakkaritlerdir. Beta (2-1) bağları ile bağlanan doğrusal fruktoz birim...

Çok İyi

+
Mannitol Mannitol Mannitol'ün nemlendirici görevi gördüğü bilinmektedir. Cildin nemini artırarak yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Ayrıca nemlendiriciler, aktif bileşenlerin cilde nüfuz etme kabili...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ek Bilgiler Açıklama