Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Normaderm Phytosolution Cilt Kusuru Karşıtı Günlük Nemlendirici

Marka:

Vichy

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

İyi

Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

Bifida Ferment Lysate Bifido Fermante Lizatı Bifida Ferment Lysate, genel cilt sağlığı ve canlılığı için harika olduğu bilinen bir probiyotiktir. Bifida Ferment Lysate, mikrobiyomunu güçlendirerek cilde yardımcı olur. Bunun sonucun...

Çok İyi

Zinc Sulfate Çinko Sülfat Çinko Sülfat, Çinko ve sülfürik asitten oluşturulan kimyasal bir bileşiktir. Öncelikle banyo ürünleri, bakım ve diş hijyeni ürünlerinde antimikrobiyal ajan olarak kullanılır.

İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

Ascorbyl Glucoside Askorbil Glukozit Askorbil Glukozit oldukça etkili bir antioksidandır, kollajen sentezini geliştirir ve kırışıklıkları azaltır. Cilt aydınlatma etkisi ile aktif bileşen, ilgili cilt kremleri ve bakım ürü...

Çok İyi

Kaolin Kaolin Kaolin bir kil türüdür veya daha doğrusu, doğal olarak oluşan sulu bir alüminyum silikattır. Kaolin beyasz renginden dolayı kozmetik formüllere opaklık ve beyazlık kazandırmak için küç...

İyi

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

Biosaccharide Gum-1 Biyosakkarit Sakız-1 Biyosakkarit Sakız-1, "Fucocert" veya "Fucogel" olarak da adlandırılan bir polisakkarittir. Mısır gibi bitki maddelerinden biyoteknoloji ile elde edilen şekerlerin bir birleşiminden oluşur. Ne...

Çok İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

Hydrolyzed Algin Hidrolize Aljin Hidrolize aljin, aljinin bir hidrolizatıdır. Bu hidrolizat;asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilir. Saç bakım ürünlerinde saçın parlamasına ve kolay taranmasına yardımc...

Çok İyi

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama