Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Glimo - Omega Doğal Diş Macunu

Marka:

Glimo

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Hydrogenated Starch Hydrolysate Hidrojene Nişasta Hidrolizatı Hidrolize nişastanın kontrollü hidrojenasyonu ile oluşur. Yapısında çok sayıda -OH grubu bulunduğundan cilde daha fazla su çekerek nemlenmesine yardımcı olur. Özellikle kuru ciltler için...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

İyi

+
Mentha Piperita Oil Nane Uçucu Yağı Ciltte ve saçta bir iyilik hissi yaratır. Ürünün kokusunu veya tadını azaltabilir/engelleyebilir.

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Charcoal Powder Kömür Tozu Aktif kömür odun, turba, hindistancevizi kabuğu, talaş gibi karbon açısından zengin malzemelerin çok yüksek sıcaklıklara kadar ısıtılmasıyla elde edilir. Bu aktivasyon işlemi sayesinde...

İyi

+
Salvadora Persica Bark/Root Extract Misvak Ağacı Kabuk/Kök Ekstresi Salvadora persica ağacının kabuk ve kök kısımlarından elde edilen ekstresidir. Antimikrobiyal, antifungal, antienflamatuar ve yara iyileştirici özellikleri vardır.

İyi

+
Dicalcium Phosphate Dihydrate Dikalsiyum Fosfat Dihidrat Dikalsiyum fosfat dihidrat opaklaştırıcı olarak ürün görünümünü düzenlemek için kullanılır. Ayrıca mekanik temizleyici özelliği ile ağız bakım ajanı olarak formülasyonlarda yer ...

Çok İyi

+
Carbon Karbon Elmas ve grafit olarak meydana gelen ve kömür, petrol, kalker gibi tüm organik bileşiklerin bir bileşenini oluşturan metalik olmayan bir elementtir. Karbon siyahı ve kömür gibi kozmetik ürü...

İyi

+
Menthol Mentol Mentol, nane ve nane yağlarından elde edilir. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılmaktadır. Ayrıca ağrı kesici, kaşıntı azaltıcı, antibakteriyel, mantar önl...

Orta

+
Propolis Extract Propolis Ekstresi Propolis, arılar tarafından belirli bitki ve ağaçlardan topladıkları salgıları kendi enzimleri ile birleştirerek oluşturduğu reçinemsi bir maddedir. Antibakteriyel ve antifungal özelliği...

İyi

+
Magnesium Chloride Magnezyum Klorid Kirecin deniz suyu ile karışımından magnezyum oksit elde edilir. Oluşan magnezyum oksidin de klorür ile tepkimesiyle magnezyum klorür elde edilir. Mineralden elde edilir. Kozmetik ürünlerde k...

İyi

+
Stevia Rebaudiana Extract Stevia Ekstresi;Şekerotu Ekstresi Stevia rebaudiana bitkisinden elde edilen ekstredir. Antimikrobiyal, antifungal, antienflamatuar ve yara iyileştirici özellikleri vardır. İçeriğinde alkaloidler, glikozitler, tanenler, flavonoid...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama