Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Stokta yok
0Yorumlar

Original Body Scrub

Original Body Scrub cildinizin parlaklığını ve pürüzsüzlüğünü artırır ve cildinizi yumuşatır. Cildinizin daha pürüzsüz, canlı ve parlak görünmesini sağlar. İçeriğinde bulunan robusta kahve sayesinde ölü cilt hücrelerini uzaklaştırır, doğal yağlar cildinizi nemlendirir. Kullanımı: Uygun miktarda ürünü ıslak cildinize masaj yaparak uygulayınız. Uygulamadan sonra bol su ile yıkayınız. İhtiyaç halinde haftada 1-2 defa uygulayabilrsiniz Ürünü kullandıktan sonra nemlendirici kullanmanızı tavsiye ederiz.

Marka:

Blush

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

İyi

Coffea Robusta Seed Powder Robusata Kahve Çekirdeği Tozu Dünyada daha çok bilinen Arabica kahve çekirdeğinin akrabası olan Robusta kahve çekirdeği, Coffea canephora olarak da bilinir. Robusta asidik yapıda bir kahvedir ve ayrıca kafein oranı Arabi...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Citrus Aurantium Dulcis Oil Portakal Uçucu Yağı Citrus aurantium dulcis tüm bitki kısımlarından elde edilen uçucu yağdır. İçeriğinde sitrik asit, malik asit ve cilt yenilemeyi sağlayan AHA'lar (alfa-hidiroksi asit) vardır. Aynı zamanda...

İyi

Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Foeniculum Vulgare Seed Extract Rezene Ekstresi Rezene bitkisinin tohumlarında %20 oranında sabit yağ bulunur; bu yağ oleik asit, e vitamini ve petroselinik asit içerir. Böylece cilt dokusunu besler. Ayrıca kuersetin gibi antioksidan bileşi...

Düşük

Melissa Officinalis Leaf Extract Melisa Yaprak Ekstresi;Oğulotu Yaprak Ekstresi Melissa officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin antifungal ve antimikrobiyal etkileri vardır. Cildin sebum dengesini ayarlayarak cilt durumunu iyileştirir. Akne ve uç...

İyi

Achillea Millefolium Flower Extract Civanperçemi Çiçek Ekstresi Papatyagiller familyasının üyesi olan çiçekli bir bitkidir. Anti-inflamatuvar ve antioksidan etkinliği güçlü olan bir bitkidir. Ayrıca kanma durdurucu etkinliği vardır. Achillea millefoliu...

İyi

Humulus Lupulus Extract Şerbetçi Otu Ekstresi Kenevirgillerden çok yıllık aromatik bir bitkidir. Bitki içeriğinde uçucu yağlar, acı maddeler ve reçineler, mumlar ve tanen bulunmakatdır. Bira yapımında kullanılır. İçeriğinde bulun...

Düşük

Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

İyi

Urea Üre Üre, memeliler tarafından proteinlerin parçalanmasından üretilir, idrarla atılır. Doğal olarak epidermiste bulunur ve NMF'( natural moisturizing factor) nin bir parçasıdır. Kozmetikte üre ...

İyi

Viscum Album Leaf Extract Ökse Otu Yaprak Ekstresi Ökse otu asalak bir bitkidir. Çam, Göknar, Meşe, söğüt gibi ağaçların üzerinde yetişir. Bitkinin yaprak ve dallarından elde edilen ekstreleri antiinflamatuvar etkinliğe sahiptir. Ülkemi...

İyi

Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

Benzyl Salicylate Benzil Salisilat Benzyl salicylate, cildi yatıştırmak, nemlendirmek ve rahatlatmak için kullanılan bir bileşen olarak kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılır. Bu maddeden yapılmış kr...

Düşük

Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Ek Bilgiler Açıklama