Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Orta

Photoderm Bronz Dry Oil SPF30

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Homosalate Homosalat Homosalat yaygın bir güneş koruyucu maddedir. Kozmetik endüstrisinde UV filtresi olarak ve UV emici olarak kullanılmaktadır. 306 nm'de maksimum koruma ile cildi UVB'den (295-315 nm) koruyan, ya...

Düşük

Dibutyl Adipate Dibutil Adipat Dibutil Adipat, bilimsel olarak, butil alkol ve adipik asitten oluşan bir diesterdir. Maddenin görünümü renksizdir ve kokusuz yağlı sıvıdır. Kozmetik ürün formülasyonlarında kullanıldı...

İyi

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

Dicaprylyl Ether Dikaprilil Eter Dikaprilil eter, hindistancevizi ve hurma çekirdeği yağlarında bulunan bir yağ asidi olan kaprilik asitten türetilen bir yağdır. Cilt bakım maddesi (yumuşatıcı) ve doku geliştirici bileş...

İyi

Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

İyi

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Luffa Cylindrica Seed Oil Lif Kabağı Çekirdeği Yağı Luffa cylindrica bitkisinin tohumlarının soğuk sıkılmasıyla elde edilen bir sabit yağdır. İçeriğinde glikozitler, flavonoidler, triterpenoidler, fenolikler, oleanolik asit, askorbik asit, k...

İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Oleoyl Tyrosine Oleoil Tirozin Oleoil tirozin, bir amino asit alkil amididir. Esansiyel olmayan amino asit ve melanin öncüsü tirozinden türetilir. Kozmetik ürünlerde cilt bakımı ve cilt koruyucu ajan olarak kullanılmaktad...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Oleic Acid Oleik Asit Oleik asit, doğal olarak oluşan bir yağ asididir. Oleik asit açısından zengin bir bitki yağı olan zeytinyağından elde edilen anlamına gelmektedir. Ancak avokado, macadamia ve marula yağlar...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama