Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Avene - PhysioLift SERUM - Pürüzsüzleştirici Dolgunlaştırıcı Serum

Marka:

Avene

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Methyl Gluceth-20 Metil Gluket-20 Polietilen glikolün, glikoz (şeker) ile birleştirilmesiyle üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici ve bakım maddesi olarak kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Triethylhexanoin Trietilheksanoin Trietilheksanoin, cildi güzel ve pürüzsüz, yani yumuşatıcı etki yapan renksiz ve soluk sarı bir sıvı esterdir . Hoş , yapışkan olmayan, yağlı olmayan bir his verir, formüllere pürüzs...

İyi

+
Isodecyl Neopentanoate İzodesil Neopentanoat İzodesil Neopentanoat, dallı zincirli desil alkollerin ve neo pentanoik asidin esteridir. Güneşten koruyucu maddeler veya pigmentler gibi belirli bileşenlerin neden olduğu yağlı veya ağırlı...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate Propilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat Propilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat hafif, yağlı olmayan pürüzsüz ve kadife bir cilt hissi bırakan bir yumuşatıcıdır.

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Ethylhexyl Palmitate Etilheksil Palmitat Etilheksil palmitat, kozmetik ürünlerinde cildi yumuşatıcı, pürüzsüzleştirici, doku geliştirici ve çözücü olarak çalışır. Yağlı bir alkol ve bitkiden ya da hayvandan elde edilebile...

Çok İyi

+
PEG-12 PEG-12 PEG-12 (Polyethylene Glycol-12) bir polietilen glikol türevidir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Bu bileşik, bir polimer zinciri olan polietilen glikol ve 12 molekül etile...

Orta

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Arachidyl Alcohol Araşidil Alkol Araşidil alkol, kozmetikte koyulaştırıcı ve yumuşatıcı olarak kullanılan mumsu bir yağlı alkoldür. Sert, kuruyan alkol formlarının aksine tahriş edici değildir. Araşidil alkol, bir fo...

İyi

+
Arachidyl Glucoside Araşidil Glukozit Araşidil Glukozit hafif bir yüzey aktif madde (temizleyici) ve emülsifiye edici ajandır. Çoğunlukla cilt bakım ürünlerinin dokusunu geliştirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

+
Ascophyllum Nodosum Extract Deniz Yosunu Ekstresi Ascophyllum cinsindeki tek tür olan Fucaceae familyasındaki büyük, yaygın bir soğuk su deniz yosunu veya kahverengi algdir. Florotaninler, karasal bitkilerde bulunmayan ancak sadece baz...

İyi

+
Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

+
Dimethicone Crosspolymer Çapraz Bağlı Dimetikon Çapraz bağlı dimetikon, dimetikon türevi bir ham maddedir. Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyi...

Düşük

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

+
Hexylene Glycol Heksilen Glikol Heksilen glikol, kozmetik endüstrisinde mükemmel bir çözücü olarak kullanılmaktadır. Birbiri içinde çözünmeyen iki farklı su ve yağ gibi maddelerin karışmasına yardımcı olur. Ham ma...

İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Polyacrylate-13 Poliakrilat-13 Polyacrylate-13, sentetik bir polimerdir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılır. Genellikle jeller, losyonlar, krem ve makyaj ürünleri gibi kozmetik formülasyonlarda film tabaka ...

Düşük

+
Mica Mika Mika doğal olarak oluşan bir silikat mineral grubudur. Makyaj ürünlerinde beyaz boya olarak da kullanılan bir mineraldir ve kişisel bakım ürünlerine parlak bir beyaz görünüm kazandırır.K...

İyi

+
Polyisobutene Poliizobütan Rujlar ve dudak parlatıcıları için parlaklık arttırıcı olarak kullanılan bir polimer dir.Yapışkanlığı ayrıca dudak ürünlerinin daha uzun süre kalmasına yardımcı olur. Kozmetik ür...

Orta

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

İyi

+
PVP Polivinilpirolidon Povidon veya polivinilpirolidon olarak da adlandırılan PVP, soluk sarı bir katıdır. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, maskara, eyeliner, saç kremleri, saç spreyleri, şampuanlar ve di...

Orta

+
Silica Dimethyl Silylate Silika Dimetil Silikat Silika Dimetil Sililat, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde topaklanma önleyici, hacim artırıcı, kayma düzenleyici, viskozite artırıcı, yumuşatıcı ve çoğu zaman askıya alma maddesi...

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

+
Tocopheryl Glucoside Tokoferil Glukozit Tocopheryl Glucoside, E vitamini (tokoferol) ve glukozun birleşmesiyle oluşan bir bileşiktir. Kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Tocopheryl Glucoside, güçlü antioksidan ...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama