Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Pinkish Dudak Yağı

Dış etkenler sonucu çatlayan, bakım ihtiyacı olan dudaklar için nemlendirme özelliği olan ve aynı zamanda ışıltı veren bir dudak yağıdır. Dudağa pembemsi bir renk verir ve görünümünü düzeltir. Kullanım: Dudağın tamamına ince tabaka halinde eşit miktarda uygulayın.

Marka:

Nolana

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Carthamus Tinctorius Flower Extract Aspir Çiçeği Ekstresi Aspir (Carthamus tinctorius), papatyagiller (Asteraceae) familyasından 50–100 cm boyunda, yaz sonuna doğru (Haziran sonuna doğru-Temmuz Başı) sarı, krem, beyaz, kırmızı veya turuncu çiçek...

İyi

Polyisobutene Poliizobütan Rujlar ve dudak parlatıcıları için parlaklık arttırıcı olarak kullanılan bir polimer dir.Yapışkanlığı ayrıca dudak ürünlerinin daha uzun süre kalmasına yardımcı olur. Kozmetik ür...

Orta

Simmondsia Chinensis Seed Wax Jojoba Tohum Mumu Simmondsia Chinensis (jojoba) tohum mumu, jojoba, simmondsia chinensis, simmondsiaceae tohumlarından elde edilen mumdur. Jojoba'nın anti-inflamatuar etkiye sahip olduğunu ve cilt enfeksiyonları, c...

İyi

Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

İyi

Linum Usitatissimum Seed Oil Keten Tohumu Yağı Ketenin kurutulmuş olgun tohumundan elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Keten tohumu yağı, nemlendirici ve antienflamatuar olduğu tahmin edilen,...

İyi

Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

Ek Bilgiler Açıklama