Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Pürüzsüzleştirici Peeling 75ml

Marka:

Simple

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Hydrated Silica Silika Hidrat Silikon dioksit olarak da anlandırılır. Kozmetik ürünlerin viskozitesinin ve opaklık seviyesinin ayarlanmasında kullabılır. Mineral güneş koruyucu maddelerin kaplanması görevinde de kulla...

Çok İyi

Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

İyi

Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

Vegetable Oil Bitkisel Yağ Soya fasulyesi, zeytin, pamuk ve hurma fıstığı gibi tohumlardan elde edilen bitkisel yağlara verilen genel isimdir. İçeriğindeki doymuş ve doymamış yağ asitleri, vitaminler ve fitokimyasal...

İyi

Acrylates Copolymer Akrilat Kopolimer Acrylates Copolymer, kozmetik ürünlere su direnci kazandıran mükemmel bir film oluşturucu polimerdir. Renkli kozmetiklerde, güneş ve cilt bakımında, saç bakım ürünlerinde, tıraş kremler...

Düşük

Oryza Sativa Germ Powder Pirinç Tozu Oryza sativa tozu, pirincin kurutulmuş tohumlarının öğütülmesiyle elde edilen tozdur. Pirinç cildi nemlendirir ve nemi tutmasına yardımcı olur. Genel olarak daha yumuşak ve pürüzsüz bir...

İyi

Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

Hydroxypropyl Cyclodextrin Hidroksipropil Siklodekstrin Hidroksipropil siklodekstrin, nemlendiriciler, göz kremleri ve durulama ürünleri dahil olmak üzere cilt bakımı formülasyonlarında bir kenetleme maddesi ve dengeleyici olarak işlev gören sent...

Çok İyi

Iodopropynyl Butylcarbamate İyodopropinil Butil Karbamat İyodopropinil butilkarbamat kozmetik ürünlerde kullanılan bir koruyucudur. Su bazlı ürünlerde her zaman diğer koruyucularla birlikte kullanılmalıdır.

Çok İyi

Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Pantolactone Pantolakton Pantolakton, cildin nemi tutmasına yardımcı olmak için bir nemlendirici görevi görür ve cildin parlak, sağlıklı ve dolgun görünmesini sağlar. Pantenol harika bir nemlendirici bileşen sa...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama