Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Q10 Sıkılaştırıcı Vücut Sütü

Marka:

Nivea

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

C15-19 Alkane C15-19 Alkan C15-19 alkan, hidrokarbon grubuna ait bir çözücüdür. Oldukça kararlı bir yapıya sahiptir cilt bakımı, güneş bakımı, saç bakımı ve makyaj gibi çeşitli uygulamalarda kullanılabilir. ...

İyi

C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

Polyglyceryl-3 Distearate Poligliseril-3 Distearat Poligliseril-3 diizostearat cilt üzerinde son derece hassas ve hafiftir, bu da onu hassas cilt bölgelerine yönelik ürünlerde ideal kılar. Emülgatör, hem Sıcak hem de Soğuk Proses formülasyo...

Çok İyi

Myristyl Alcohol Miristil Alkol Miristil Alkol, kozmetikte yumuşatıcı olarak kullanılan bir yağlı alkoldür. Hindistan cevizi, hurma çekirdeği veya hindistan cevizi yağından doğal olarak ya da laboratuvar ortamında sente...

İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Sodium Ascorbyl Phosphate Sodyum Askorbil Fosfat C vitamininin suda çözünebilir bir çeşididir. Antioksidan özellik gösterir. Cilt bakım ürünlerinde, kişisel bakım ve makyaj ürünlerinde sıklıkla kullanılmaktadır. Havaya maruz kalın...

Çok İyi

Ubiquinone Koenzim Q-10 Koenzim Q10 olarak da bilinir (Co-Q10). Vücutta doğal olarak bulunan vitamine benzeyen ve yağda çözünen bir maddedir. Antioksidan özelliği vardır. Yapılan son araştırmalarda, cildi yatış...

Çok İyi

Sorbitan Stearate Sorbitan Stearat Bitkisel veya hayvansal kökenli normal bir yağ asidi olan stearik asit ve sorbitolden üretilir. Emülsifiye edici ajan: Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar aras...

İyi

Cera Microcristallina Mikrokristalin Mumu Koyulaştırıcı olarak ve ürünlere yarı katıdan katıya kadar pürüzsüz bir doku kazandırmak için kullanılır. En çok dudak bakım ürünlerinde kullanılır. Petrolden elde edilir ve kozm...

Çok İyi

Hydrogenated Coco-Glycerides Hidrojene Koko-Gliserit Hidrojene koko gliseritler; hindistancevizi yağının mono, di ve trigliseritlerinin bir karışımıdır. Kozmetik endüstrisinde nemlendirici göreviyle kullanılarak cildin yumuşamasına yardımc...

Çok İyi

Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

Trisodium EDTA Trisodyum EDTA Tetrasodyum EDTA (etilendiamintetraasetik asit anlamına gelir), bir "şelatlayıcı" olarak kullanılan suda çözünür bir bileşendir, bu da belirli mineral iyonlarını etkisiz hale getirmek içi...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama