Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Redermic C Kuru Ciltler

Marka:

La Roche Posay

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Limnanthes Alba Seed Oil Çayırköpüğü Tohum Yağı Çayır köpüğü adı verilen beyaz çiçekli bitkinin tohumlarından elde edilen yumuşatıcı bitki yağıdır. Ayrıca fitosterollerin gibi maddelerin yanında E vitamini gibi antioksidan bileşe...

İyi

Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

Mannose Mannoz Mannoz, glikozun bir monosakkaritidir. Topikal olarak uygulandığında nemlendirici faydalar sunar. Cildin yüzeyinde suyun tutulmasına ve çekilmesine yardımcı olan bir içeriktir. Cildin nem den...

Çok İyi

Ascorbic Acid Askorbik Asit Askorbik Asit, suda çözünen doğal bir vitamindir (C Vitamini). Turunçgillerde ve diğer meyvelerde ve sebzelerde bulunan C vitamini, insanlar tarafından üretilemez veya depolanamaz ve diyetle a...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Paraffinum Liquidum Sıvı Parafin Kozmetik sektöründe 100 yılı aşkın süredir kullanılan ve diğer adıyla da beyaz mineral yağ olarak bilinen paraffinum liquidum petrolün rafine edilmesinden elde edilen saflaştırılmış b...

Orta

Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

Cetyl Alcohol Setil Alkol Cildi yumuşatmaya yardımcı olur. Kozmetik ürünlerin kıvamını ayarlamak için kullanılır. Saçı yumuşatmaya ve taranmasının kolaylaşmasına yardımcı olur.

İyi

Potassium Hydroxide Potasyum Hidroksit Diğer adı potas kostik olarak bilinen, potasyum hidroksit beyaz renkte olan, oldukça alkali bir kimyasaldır. Kozmetik formüllerde pH ayarlamak için ve sıvı sabun imalatında kullanılmaktadır...

İyi

Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

Cera Microcristallina Mikrokristalin Mumu Koyulaştırıcı olarak ve ürünlere yarı katıdan katıya kadar pürüzsüz bir doku kazandırmak için kullanılır. En çok dudak bakım ürünlerinde kullanılır. Petrolden elde edilir ve kozm...

Çok İyi

Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer Dimetikon/Vinil Çapraz Bağlı Dimetikon Polimer Dimetikon/vinil dimetikon çapraz bağlı polimer, dokuyu iyileştirmek için cilt bakımı ve kozmetik formülasyonlarında kullanılan bir silikon türevidir.

Orta

Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

Madecassoside Madecassoside Madecassoside, kaplan otu olarak bilinen Centella asiatica bitkisinin aktif bir bileşenidir. Amino asitler, yağ asitleri ve fitokimyasallar açısından zengindir. Birçok cilt bakım ürünü ve ne...

İyi

Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Acetyl Dipeptide-1 Cetyl Ester Asetil Dipeptid-1 Setil Ester Asetil dipeptid-1 setil ester, asetik asit ve setil alkolü, aminoasitleri arginin ve tirozinden oluşan bir peptit olan dipeptid-1 ile birleştiren, laboratuvarda tasarlanmış sentetik bir peptitti...

Çok İyi

Paraffin Parafin Paraffin petrolden elde edilmiş beyaz katı, renksiz, kokusuz bir mum çeşididir. Kozmetikte rimel ruj gibi makyaj ürünlerin yanında birçok vücut bakım ürünlerinde de kullanılmaktadır.

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Toluene Sulfonic Acid Toluen Sülfonik Asit Kozmetiklerin ürünlerinin yüzey gerilimini azaltır ve kullanım sırasında ürünün eşit dağılmasına yardımcı olur. Suda az çözünür olan bir maddenin çözünürlüğünü arttırır.

İyi

Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama