Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Bioderma - Sébium Global

Marka:

Bioderma

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

İyi

+
C12-13 Alkyl Lactate C12-13 Alkil Laktat C12-13 Alkil Laktat, 12 ve 13 karbon atom zincirli alkil alkolün ve laktik asidin bir esteridir. Kişisel bakım ve kozmetik ürünlerde öncelikle nemlendirici olarak kullanılır. Kremler, şampuan...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Cyclopentasiloxane Siklopentasiloksan Siklopentasiloksan, hammadde olarak görünümü berrak, kokusuz bir sıvı olan hafif bir silikondur. Uçucu bir silikondur. Kozmetik endüstrisinde, bileşenlerin çözülerek cilde daha hızlı ile...

Düşük

+
Methyl Methacrylate Crosspolymer Metil Metakrilat Çapraz Polimer Kimyasal sınıfı sentetik polimerlerdir ve bir film oluşturucu ve viskozite arttırıcı bir ajan olarak işlev görür susuz. Sadece sentetik kaynaklara sahiptir.

Orta

+
Zinc Gluconate Çinko Glukonat Glukonik asitten suyun uzaklaştırılmasıyla elde edilen çinko glukonat, antiseptik ve sıkılaştırıcı (büzücü) özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. antimikrobiy...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Arachidyl Alcohol Araşidil Alkol Araşidil alkol, kozmetikte koyulaştırıcı ve yumuşatıcı olarak kullanılan mumsu bir yağlı alkoldür. Sert, kuruyan alkol formlarının aksine tahriş edici değildir. Araşidil alkol, bir fo...

İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Behenyl Alcohol Behenil Alkol Behenil alkol, formülasyonlarda viskoziteyi düzenlemek için kullanılan bitkisel kökenli doymuş bir yağlı alkoldür. Kıvam arttırıcı ve stabilizatör görevi görür. Cilde yumuşak ve kadi...

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer C30-45 Alkil Setearil Dimetikon Çapraz Polimer Cilt ve saç bakımında kullanılan bir silikon türevidir. Uygulanan bölgede film tabaka oluşturur ve nemlendirme özelliği bulunmaktadır.

Düşük

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

+
Arachidyl Glucoside Araşidil Glukozit Araşidil Glukozit hafif bir yüzey aktif madde (temizleyici) ve emülsifiye edici ajandır. Çoğunlukla cilt bakım ürünlerinin dokusunu geliştirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Bakuchiol Bakuchiol Çin ve Hint Tıbbı'nda bulunan bir bitki olan Psoralea Corylifolia’nın tohumlarından elde edilir. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı), antioksidan ve antibakt...

İyi

+
Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

+
Glycyrrhetinic Acid Glisiretinik Asit Glisiretinik Asit meyan kökü bitkilerinden izole edilen bir bileşendir. Meyan kökü ekstresi içeriğinde, cildi sakinleştirme ve hassasiyet belirtilerini en aza indirme özelliğine sahip bileş...

İyi

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

İyi

+
Xylitol Ksilitol Yulaf, çilek, pancar, şeker kamışı ve mısır kabuğu gibi birçok bitkide bulunur. Tatlandırma gücü şekere eşdeğer olan ancak kalorisi şekerin yarısı olan bir tatlandırıcııdır. Koz...

Çok İyi

+
Polysorbate 60 Polisorbat 60 Kozmetik sektöründe emülgatör (su ve yağın birbirine karışmasına yardımcı olan madde) olarak kullanılan polisorbat 60, kozmetik sektöründe nemlendiricilerde, saç kremlerinde kullanılan...

Orta

+
Fructooligosaccharides Fruktooligosakkaritler Fruktooligosakkaritler (FOS), soğan, hindiba, sarımsak, kuşkonmaz, muz, enginar gibi bitkilerde doğal olarak bulunan oligosakkaritlerdir. Beta (2-1) bağları ile bağlanan doğrusal fruktoz birim...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

+
Mannitol Mannitol Mannitol'ün nemlendirici görevi gördüğü bilinmektedir. Cildin nemini artırarak yumuşak ve pürüzsüz kalmasını sağlar. Ayrıca nemlendiriciler, aktif bileşenlerin cilde nüfuz etme kabili...

Çok İyi

+
Propyl Gallate Propil Gallate Propil Gallate, kozmetik ürünlerde antioksidan ve koku bileşeni olarak işlev görür. Daha spesifik olarak, Propyl Gallate kozmetikte vitaminleri, uçucu yağları, parfümü ve ayrıca hepsi kol...

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Ginkgo Biloba Leaf Extract Ginkgo Biloba Yaprağı Ekstresi Ginkgo Biloba, yelpaze şeklinde yaprakları olan büyük olan, Çin'e ve güney Japonya'ya özgü bir ağaçtır. Ginkgophyta bölümünde yaşayan tek türdür, diğerlerinin soyu tükenmiştir. Ağ...

İyi

+
Rhamnose Ramnoz Ramnoz (Rha, Rham) doğal olarak oluşan bir deoksi şekerdir. Metil-pentoz veya 6-deoksi-heksoz olarak sınıflandırılabilir. Ramnoz, kozmetik ürürünlerin üretiminde yaygın olarak kullanılm...

Çok İyi

+
Laminaria Ochroleuca Extract Laminaria Ochroleuca Ekstresi Laminaria Ochroleuca Extract, Alga, Laminaria ochroleuca, Laminariaceae'nin bir özüdür. Laminaria ochroleuca özü, bazen kahverengi deniz yosunu veya kahverengi alg olarak da adlandırılan bir yo...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama