Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Simyaevi - Selülitli Ciltler için Bakım Yağı

Marka:

Simyaevi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Citrus Limon Fruit Oil Limon Uçucu Yağı Limon ekstresinde organik asitler, vitaminler, protein ve karbonhidratlar bulunur. İçeriğinde bulunan flavonidler ve c vitamini nedeniyle oldukça antioksidan aktivite göstermektedir. Ayrıca içe...

İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

İyi

+
Juniperus Communis Fruit Oil Adi Ardıç Meyvesi Uçucu Yağı Juniperus communis ağacının meyvelerinden su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağdır. Esas olarak bir koku maddesi olarak kullanılır fakat hafif bir antibakteriyel etkiye de sahiptir.

İyi

+
Citrus Paradisi Peel Oil Greyfurt Kabuğu Uçucu Yağı Greyfurt kabuğundan elde edilen bir uçucu yağdır. Narenciye kabuğunda ek olarak hafif zararlı yapan furanocoumarin adı verilen sorunlu bileşiği de bulunur. Meyve ne kadar ekşi-acıysa zararl...

İyi

+
Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

İyi

+
Cupressus Sempervirens Leaf/Nut/Stem Oil Akdeniz Servisi Yağı akdeniz servisinin; yaprak, fındık ve saplarından elde edilen doğal bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Cildin yumuşamasını v...

İyi

+
Cinnamomum Zeylanicum Bark Oil Seylan Tarçını Uçucu Yağı Tarçının kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. İçeriğinde sinnamaldehit, öjenol, ve phellandren gibi aktif bileşenler bulundurur.

İyi

+
Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

+
Citrus Bergamia Leaf Oil Bergamot Yaprağı Uçucu Yağı Bergamot bitkisinin yapraklarından elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır.

İyi

+
Foeniculum Vulgare Fruit Oil Tatlı Rezene Meyve Uçucu Yağı Tatlı rezene bitkisinin kurutulmuş meyvelerinden elde edilen, buharla damıtılmış uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddel...

İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama