Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

SOFT - Kızarıklığa Eğilimli Ciltler için Dengeleyici Serum (yüz + vücut)

Marka:

Abtira

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

İyi

Corylus Avellana Seed Oil Fındık Yağı Corylus avellana bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemle elde edilen sabit yağıdır. Cilt nemini ve esnekliğini geliştirerek cilt bariyeri onarır. Antioksidan etkisiyle serbest radikaller...

İyi

Calophyllum Inophyllum Seed Oil Tamanu Çekirdeği Yağı Kozmetik ve güzellik endüstrisi, ürünlerinde uzun süredir Calophyllum Inophyllum Tohum Yağı kullanmaktadır. Bu yağ, dünyanın dört bir yanındaki tropikal bölgelere özgü Calophyllum Inop...

İyi

Chamomilla Recutita Flower Oil Alman Papatyası Çiçek Uçucu Yağı Compositae familyasına mensup olan Chamomilla Recutita'nın kurutulmuş çiçek başlarından damıtılan uçucu yağdır. İçeriğinde en önemli anti-inflamatuar ajan (iltihaplanma ve ödemi azalt...

İyi

Leptospermum Scoparium Branch/Leaf Oil Manuka Dal/Yaprak Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü Manuka ağacının yaprak ve dallarından elde edilen uçucu yağdır. Kimyasal bileşimleri çok farklı olmasına rağmen, Avustralya Çay Ağacı Yağı ile uzaktan ilişkili...

İyi

Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

Pelargonium Graveolens Oil Itır Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Pogostemon Cablin Leaf Oil Paçuli Yaprağı Uçucu Yağı;Tefarik Yaprağı Uçucu Yağı Pogostemon cablin bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağıdır. Antienflamatuar, büzücü, antiseptik özellikleri nedeniyle kozmetik ürünlerde kullanılır. Ci...

İyi

Cinnamomum Camphora Linalooliferum Wood Oil Kâfur Odunu Uçucu Yağı Cinnamomum camphora bitkisinin linalool kemotipinin odunundan elde edilen uçucu yağdır. Odunsu, çiçeksi ve kâfurlu bir kokuya sahiptir. Parfüm ajanı olarak kullanılır.

İyi

Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil Eucalyptus Radiata Yaprak / Gövde Yağı Eucalyptus Radiata Leaf/Stem Oil, Okaliptüs, Okaliptüs radiata, Myrtaceae bitkilerinin yaprak ve gövdelerinden elde edilen uçucu yağdır.

İyi

Ek Bilgiler Açıklama