Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Sparkles Göz Çevresi Serumu

Genç göz çevreleri, ilk defa göz çevresi ürünü kullanacaklar ve göz çevresinde morluk ve torbalanma olan kişiler bu ürünü kullanabilir. Ayrıca yağ butonuna sahip kişilerin de kullanımına uygun su bazlı formülü vardır. Formülünde kırmızı yosun özü, fare kulağı çiçeği ekstraktı, Kuzey Kutbu'nda yetişen mikro yosunlar, kum zambağı özü ve niacinamide bulunur. Bu içerikler göz çevresindeki kırışıklık, morluk, sarkma ve torbalanmalar üzerinde etkisi bulunur. Kullanım: Kullanmadan önce çalkalayın ve roll on başlık yardımıyla göz çevrenize uygulayın. Sonra yüzük parmağınızla nazikçe yedirin. Sabah ve akşam olmak üzere günde iki kez kullanılabilir.

Marka:

Simyaevi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Bellis Perennis Flower Extract Koyungözü Çiçek Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar

İyi

Hieracium Pilosella Extract Hieracium Pilosella Özü Şahin Otu Özü Hieracium Pilosella Extract, Hieracium pilosella L., bir özüdür. Kozmetikte cilt bakım ürünlerinde kullanılır.

İyi

Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Pancratium Maritimum Extract Kum Zambağı Ekstresi Pancratium Maritimum bitkisinden elde edilen ekstredir. Pigmentasyon problemlerinde kullanılan bir bileşendir. Cilt aydınlatıcı etkisi bulunmaktadır.

İyi

Hydrolyzed Algin Hidrolize Aljin Hidrolize aljin, aljinin bir hidrolizatıdır. Bu hidrolizat;asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilir. Saç bakım ürünlerinde saçın parlamasına ve kolay taranmasına yardımc...

Çok İyi

Maris Aqua Deniz Suyu Deniz suyu, denizden veya iç kısımlardaki tuzlu su kütlelerinden elde edilen sudur.

Çok İyi

Sodium Carrageenan Sodyum Karragenan Antistatik: Bir yüzeydeki elektrik yükünü nötralize ederek statik elektriği azaltır Fiksaj maddesi: Farklı kozmetik bileşenlerinin kohezyonunu sağlar Emülsiyon Sabitleyici: Emülsifikasyon ...

İyi

Maris Sal Deniz Tuzu Doğal olarak oluşan maddeler, deniz suyundan elde edilen inorganik tuzlardır.

Çok İyi

Sucrose Sükroz Genellikle şeker kamışı veya şeker pancarından rafine edilen disakkarit yapılı bir şeker türüdür. Ciltte su bağlama özelliği vardır ve cildinizin nemli kalmasına yardımcı olur. Tatl...

Çok İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Phenethyl Alcohol Fenetil Alkol Kozmetik ürünlerde maskeleme bileşeni olarak kullanılan fenetil alkol, renksiz şeffaf, hafif viskoz bir sıvıdır. Fenetil alkol ürüne koku verir ve kokusu güle benzemektedir.

İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama