Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Babe - Stop AKN - Yağlı ve Akneye Eğilimli Ciltler İçin Onarıcı Nemlendirici Krem - 50ml

Marka:

Babe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Astrocaryum Murumuru Seed Butter Murumuru Tohum Yağı Cildi yumuşatır ve yumuşatır. Cildi iyi durumda tutar.

İyi

+
Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem Extract Galagan Çiçek/Yaprak/Kök Ekstresi Onopordum Acanthium Flower/Leaf/Stem Extract, sığırkuyruğu bitkisinin çiçekleri, yaprakları ve gövdelerinden elde edilen bir ekstredir. Kozmetik ürünlerde antioksidan etkiler, yatıştırma,...

İyi

+
Bisabolol Bisabolol;Levomenol Bisabolol, papatyada doğal olarak bulunan bir koku maddesidir. Sentetik olarak da üretilmektedir. Bilindik bir cilt yatıştırıcı maddedir. Açık sarı yağlı bir maddedir. Genellikle biyoaktif...

İyi

+
C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters C10-30 Kolesterol/Lanosterol Esterleri C10-30 Cholesterol/Lanosterol Esters, bir bileşik karışımıdır ve kozmetik endüstrisinde kullanılan bir içeriktir. Bu bileşik, kolesteril ve lanosteril esterlerinin C10-30 karbon zincirleri i...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

+
Hydroxyethyl Acrylate/Sodium Acryloyldimethyl Taurate Copolymer Hidroksietil Akrilat/Sodyum Akriloildimetil Taurat Kopolimer Hidroksietil akrilat/sodyum akriloildimetil taurat kopolimer, formülasyonda çözeltileri koyulaştıran, emülsifiye eden ve stabilize eden bir jelleştirici ajandır. Cilt üzerinde kadifemsi bir y...

Orta

+
Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Jojoba Esters Hidrolize Jojoba Esteri Hidrolize jojoba esterleri, jojoba esterlerinin asit, enzim veya başka bir hidroliz yöntemiyle elde edilen hidrolizatıdır. Bu madde cildi iyi durumda tutmaya yardımcı olur. Uygulanan bölge üze...

İyi

+
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

İyi

+
Microcrystalline Cellulose Mikrokristalin Selüloz Selüloz, yeşil bitkilerin hücre duvarlarının bir bileşenidir, tekrarlanan alt birimlerden oluşan büyük moleküldür. Mikrokristalin Selüloz, selüloz liflerinin izole edilmiş, kolloidal kri...

İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Polysorbate 60 Polisorbat 60 Kozmetik sektöründe emülgatör (su ve yağın birbirine karışmasına yardımcı olan madde) olarak kullanılan polisorbat 60, kozmetik sektöründe nemlendiricilerde, saç kremlerinde kullanılan...

Orta

+
Sorbitan Isostearate Sorbitan İzostearat Sorbitan stearat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Ürün yapısını yoğunlaştırmaya ve fazları stabilize etmeye yardımcı olur. A...

İyi

+
Tetrasodium Glutamate Diacetate Tetrasodyum Glutamat Diasetat Tetrasodyum glutamat diasetat, metal iyonlarına bağlanarak onları etkisiz hale getiren şelat ajanıdır. Şelat ajanları, kozmetik ürünlerin stabilitesi veya görünümü üzerinde oluşabilece...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Cellulose Gum Selüloz Sakızı Yeşil bitkilerin hücre duvarında bulunan büyük bir molekül olan selüloz sakızı emülsiyon stabilizatörü ve kıvam verici olarak kullanılan bir maddedir.

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama