Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

92

Stokta yok
0Yorumlar

Sun Care Cream

0.00₺ 0.00₺ 0.00₺

Marka:

Jijivisha Cosmetics

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate Bütilen Glikol Dikaprilat/Dikaprat Butilen glikol dikaprilat/dikaprat, 1,3-butandiol ve hindistancevizi yağından türetilen kaprilik/kaprik yağ asitlerinden oluşan bir esterdir. Formülasyonlarda nem vermek amacıyla kullanılır.

Çok İyi

Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

Diethylhexyl Butamido Triazone Dietilheksil Butamido Triazon Yağda çok çözünür olan ve yüksek SPF değerlerine ulaşmak için daha düşük konsantrasyonlar gerektiren bir kimyasal güneş koruyucu ajandır. (izin verilen maksimum %10 konsantrasyonda bir...

İyi

Triheptanoin Triheptanoin Triheptanoin, bir trigliserid bileşiğidir ve kozmetik ürünlerde çeşitli amaçlarla kullanılabilir. Triheptanoin, cilde yayılan hafif bir his bırakan hafif bir yağlı hissiyat sağlamak için...

Çok İyi

Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Poligliseril-3 Polirisinoleat Poligliseril-3 Polirisinoleat, poligliserin-3 ve risinoleik asitten üretilen bir polimeridir. Suyun yağ ile karışmasına yardımcı olan bitki bazlı bir bileşendir. Yağlı bir his vermez, hafif...

Çok İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Bis-Diglyceryl Polyacyladipate-2 Bis-Digliseril Poliasiladipat-2 Bu bileşen, lipid bazlı sentetik bir cilt bakım maddesidir.

Orta

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

İyi

Stearalkonium Hectorite Stearalkonyum Hektorit Bu bileşen, doğal olarak oluşan bir mineral ve bentonit kilinin ana bileşeni olan hektoritten üretilir. Kremsiz beyaz bir toz halinde gözlemlenir. Kozmetik endüstrisinde jel oluşturucu olarak ...

Çok İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Triethoxycaprylylsilane Trietoksikaprililsilan Kozmetik ürünlerde kullanılan pigmentleri (güneşten koruyucu maddeler veya renklendiriciler gibi) kaplamak için kullanılan berrak, açık sarı bir sıvı maddedir. Bu kaplama sayesinde ürün...

İyi

Ectoin Ektoin Tuz gölleri, kaplıcalar, kutup buzu, derin deniz veya çöller gibi aşırı çevre koşulları altında yaşayan mikroorganizmaları koruyan stres koruma molekülüdür. Birçok işlevli olan bir a...

Çok İyi

Propylene Carbonate Propilen Karbonat Propilen karbonat, kozmetik ürünlerde çözücü görevi görür. Formülasyon açısından önemli bir bileşen oldup ideal bir çözücünün sahip olması gereken tüm özelliklere sahiptir. Prop...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Ergothioneine Ergotiyonin Ergothioneine, doğal olarak bazı organizmalar tarafından sentezlenen bir amino asittir. Ergothioneine, güçlü bir antioksidan olarak çalışır. Serbest radikallerin neden olduğu oksidatif stre...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama