Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Vücut Koruyucu Sprey

Marka:

Heaven on Earth

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Pelargonium Graveolens Flower Oil Itır Çiçeği Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Citrus Limon Peel Oil Limon Kabuğu Uçucu Yağı Limonun taze kabuğundan elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve aromatik ham maddeler için kullanılmaktadır. Koku verici olarak da...

İyi

Cedrus Atlantica Wood Oil Atlas Sediri Uçucu Yağı Cedrus atlantica ağacının iğne yaprakları, kabukları ve kozalaklarının su distilasyonu işlemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Uçucu yağ antiseptik, anti-inflamatuar ve mantar önle...

İyi

Levulinic Acid Levulinik Asit Levulinik asit antibakteriyel özelliklere sahiptir. Formülasyonda bulunan diğer bileşenleri bozmadan, rengini veya pH'ını değiştirmeden mikroorganizma kolonilerini kontrol eden hafif bir koruy...

İyi

Cymbopogon Nardus Oil Citronella Uçucu Yağı Cymbopogon Nardus Yağı, kurutulmuş taze ot citronella, Cymbopogon nardus (L.), Gramineae'nin doğrudan buharla damıtılmasıyla elde edilen esansiyel yağdır. Temel ürün kokusunu veya tadını ...

İyi

Eucalyptus Citriodora Oil Okaliptüs Citriodora Yağı Okaliptüs Citriodora Yağı, Myrtaceae, Eucalyptus citriodora'dan elde edilen uçucu bir yağdır.

İyi

Lavandula Angustifolia Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

Ek Bilgiler Açıklama