Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

The Body Shop - Wake-Up Call Likit Eyeliner

Marka:

The Body Shop

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

+
PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26, butil alkolün polioksipropilen, polioksietilen eteridir. PPG-26-Buteth-26 sentetik bir bileşendir. Adındaki PPG, polipropilen glikol anlamına gelir ve bu bileşen, PPG'yi bütil ...

Orta

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Styrene/Acrylates/Ammonium Methacrylate Copolymer Stiren/Akrilatlar/Amonyum Metakrilat Kopolimer Bir polimer karışımıdır. Bu bileşen genellikle saç ürünlerinde, özellikle saç şekillendiricilerinde ve saç spreylerinde kullanılır. Saçın üzerinde ince bir film tabaka oluşturur bö...

Orta

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder Aloe Barbadensis Yaprağı Suyu Tozu;Aloe Vera Yaprağı Suyu Tozu Aloe Barbadensis Leaf Juice Powder, Aloe vera bitkisinin yapraklarından elde edilen toz halidir. Bu toz, cildi nemlendirir ve rahatlatır, yanı sıra yaralanmaları iyileştirmeye yardımcı olur. A...

İyi

+
Coffea Arabica Seed Powder Coffea Arabica Tohum Tozu Vücut yüzeyindeki maddeleri uzaklaştırır, dişlerin temizlenmesine yardımcı olur ve parlaklığı artırır.

İyi

+
Sodium Laureth-12 Sulfate Sodyum Lauret-12 Sülfat Kozmetik ürünlerde bulunan bir yüzey aktif maddedir. Bu madde, bir deterjan olarak kullanılır ve ürünlerin temizleme ve köpürtme yeteneklerini artırmak için formüllerde yer alır.

Orta

+
Ammonium Hydroxide Amonyum Hidroksit Amonyak (NH3) gazının suyla birleşmesi sonucu oluşan bir çözeltidir. Kozmetik ürünlerde genellikle pH düzenleyici olarak kullanılır. Kozmetik ürünlerin pH seviyeleri, cildin doğal pH den...

Düşük

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Coffea Arabica Seed Oil Kahve Çekirdeği Yağı Kahve çekirdeği yağı cilde uygulandığında cildin bariyer bütünlüğünü geri kazandırır ve cildi nemlendirir. Aynı zamanda hafif ve iyonik olmayan bir yüzey aktif ajan olarak da işlev g...

İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

+
Sodium Dehydroacetate Sodyum Dehidroasetat Sodyum dehidroasetat, antimikrobiyal özelliklerinden dolayı kozmetik ürünlerde kullanılan bir koruyucudur. Bakteri ve mantarların büyümesini engelleyerek ürünün raf ömrünü uzatır. Çok ...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama