Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Yağlı Ciltler İçin Mat Bitişli Güneş Kremi 50+SPF

Yağlı ciltler, nem ihtiyacı olan tüm cilt tipleri ve sivilceye ve akneye meyilli cilt tiplerinin kullanabileceği bir üründür. UV ve mavi ışıktan cildi korurken aynı zamanda sebum salgısını kontrol eder. İçerdiği etken maddeler cilt bariyerini korur ve cilde nemli bir görünüm verir. Kullanım: Cilt bakımının son adımında kullanın. Güneşe çıkmadan 30 dakika önce tüm cildinize uygulayın ve gün içerisinde 3 saatte bir tekrarlayın.

Marka:

The Purest Solutions

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Ethylhexyl Methoxycinnamate Etilheksil Metoksisinamat Sülfürik asit ile metanolun birleşmesiyle oluşturulan octinoxate, güneşten koruyucu formülasyonlarda kimyasal bir UV emici olarak kullanılan, bir UV filtresidir.

Düşük

Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

Polymethylsilsesquioxane Polimetilsilseskioksan Polimetilsilseskioksan, metiltrimetoksisilanın hidrolizi ve yoğunlaştırılmasıyla oluşan bir polimerdir. Kozmetiklerde ürünü opaklaştırmak ve dokusunu düzenlemek için kullanılır.

Orta

Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

İyi

Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

İyi

Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

Titanium Dioxide Titanyum Dioksit Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Düşük

Isononyl Isononanoate İzononil İzononanoat Kremsi yapıda fakat yağlı olmayan ester yapılı cildi nemlendirmeye yaran bir bileşiktir. Cildi esnekleştirir ve kuru cildi nemlendirir.

İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

İyi

Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

İyi

Scenedesmus Rubescens Extract Scenedesmus Rubescens Ekstresi Scenedesmus rubescens, tatlı su göllerinde yaşayan tek hücreli bir mikroalgadır. Yapılan çalışmalar sonucunda UV ışınlarının neden olduğu yaşlanmanın hücresel belirtilerini baskılay...

İyi

Saccharide Isomerate Sakkarit İzomerat Sakkarit izomerat, mısır türevi şekerlerin moleküler yapısının yeniden düzenlenmesiyle elde edilir. İşlem sonucunda nem bağlayıcı özellik kazandırılır ve yapısı cildin doğal nemle...

Çok İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Sodium Acetylated Hyaluronate Sodyum Asetil Hyaluronat Süper hyaluronik asit olarak da adlandırılan sodyum asetil hyaluronat, çeşitli kozmetik ürünlerde kullanılır. Hyaluronik asitten asetilasyon reaksiyonu ile sentezlenen özel bir türevidir. H...

Çok İyi

Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

İyi

Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

İyi

Sodium Acrylates Copolymer Sodyum Akrilat Kopolimer Kozmetikte doku geliştirici, bağlayıcı ve film oluşturucu ajan olarak işlev gören sentetik bir polimerdir.

Orta

Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

İyi

Hamamelis Virginiana Extract Cadı Fındığı Ekstresi Cadı fındığı, Kuzey Amerika'ya özgü, sarı çiçekleri olan ve fındık çalısına benzeyen çalı formlu bir ağaçtır. Cadı fındığı biyolojik olarak aktif ana bileşenler hamamelitanni...

İyi

Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Yaban Mersini Meyve Ekstresi Yaban mersinine koyu rengini veren antosiyaninler, antioksidan bileşiklerin en iyi kaynaklarından biridir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbest radikallerle savaşır. Aynı z...

İyi

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

İyi

Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

İyi

Polyhydroxystearic Acid Polihidroksistearik Asit Polihidroksistearik asit, hint yağından elde edilen yumuşak bir mumdur. Kozmetik ürünlerde kıvam verici, emülsiyon stabilitazörü ve süspansiyon ajanı gibi çeşitli fonksiyonları yerine ge...

İyi

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama