Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Yasemin Özlü, Onarıcı ve Sıkılaştırıcı Kil Maskesi

Marka:

Gülbenatural

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Montmorillonite Montmorillonit;Kırmızı Kil Montmorillonit, alüminyum silikat ve hidratlı magnezyumdan oluşan yeşil bir kildir. Adını 1847'de keşfedildiği Montmorillon (Vienne, Fransa) köyünden alır. Fransa'nın güneyinde ve hatta A...

İyi

Jasminum Officinale Flower Water Yasemin Çiçeği Hidrolatı;Yasemin Çiçeği Suyu Jasminum officinale bitkisinin çiçeklerinden uçucu yağ elde edilirken yağın altında kalan yağlı aromatik sudur. Yaseminin çiçekleri beyaz renkli ve kendine has hoş kokulu çiçeklerdir. Bu...

İyi

Rosa Canina Seed Oil Kuşburnu Çekirdeği Yağı Rosa canina bitkisi meyvelerinin soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde linoleik asit, linolenik asit, oleik asit gibi yüksek miktarda yağ asitleri içermesinin yan...

İyi

Jasminum Officinale Extract Yasemin Ekstresi Jasminum officinale bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstredir. Kozmetik ürünlerde koku bileşeni olarak kullanılır. Çok kuru ve hassas ciltlere nem verir. Antibakteriyel ve antienflamatuar...

İyi

Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

İyi

Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

İyi

Pelargonium Graveolens Flower Oil Itır Çiçeği Uçucu Yağı Latince adıyla Pelargonium graveolens, Türkçe adıyla Itır bitkisinin çiçeklerinden elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerde ürünlerin kokusunu düzeltmek için kullanılırlar.

İyi

Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

İyi

Jasminum Officinale Flower Oil Yasemin Çiçek Uçucu Yağı Jasminum Officinale Çiçek Yağı, Türkçe adıyla Yasemin Çiçek Yağı Oleaceae familyasına ait olan Jasminum Officinale (Yasemin) çiçeklerinin moleküler damıtılmasıyla elde edilen esansiy...

İyi

Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

İyi

Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

Ek Bilgiler Açıklama