Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Yenileyici Retinol Serum

Marka:

CeraVe

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

İyi

Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

Cetearyl Ethylhexanoate Setaril Etilheksanoat Setearil etilheksanoat, cildi nem kaybına karşı korumak için yumuşatıcı görevi gören berrak, yağ benzeri, suya dayanıklı bir sıvıdır. Setearil alkol ve 2-etilheksanoik asidin esteridir....

Çok İyi

Dipotassium Glycyrrhizate Dipotasyum Glisirhizat Meyan bitkisinin köklerinde elde edilen Glycyrrhizic Acid'in bir dipotasyum tuzudur. Bu bileşen ana anti-inflamatuar etkiden sorumludur. Hoş bir tatlı kokuya sahip sarımsı bir tozdur. Esas olar...

Çok İyi

Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

İyi

Hydrogenated Lecithin Hidrojene Lesitin Hidrojene Lesitin, lesitinin kontrollü hidrojenasyonuyla yani parçalanmasıyla oluşur. Hayvansal kaynaklardan (yumurtanın sarısı) elde edilebildiği gibi bitkisel olarak da elde edilebilir. Ayn...

İyi

Ceramide NP Seramid NP Cildin üst tabakasında doğal olarak bulunan birçok seramid türünden bir tanesidir. Seramidlerin görevi sağlıklı bir cilt bariyeri oluşturarak cildi nemli tutmada görev almaktır. Bitkisel ...

Çok İyi

Potassium Phosphate Potasyum Fosfat Potasyum fosfat, kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarının pH'ını ayarlamak için kullanılan bir bileşendir.

Çok İyi

Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

Ceramide AP Seramit AP Seramit AP cildin üst tabakasında doğal olarak bulunan birçok seramid türünden bir tanesidir. Seramidlerin görevi sağlıklı bir cilt bariyeri oluşturarak cildi nemli tutmada görev almaktır...

Çok İyi

Ceramide EOP Seramit EOP Seramit AP cildin üst tabakasında doğal olarak bulunan birçok seramid türünden bir tanesidir. Azalan seramit seviyesinin cilt bariyerini zayıflattığı ve cildi dış stres faktörlerine karş...

Çok İyi

Lecithin Lesitin Lesitin, cildi yumuşatma ve yatıştırma özelliğine sahiptir. Yüksek miktarda bulunan yağ asitleri cilt üzerinde bariyer oluşturarak havayı ve diğer çevresel elementleri dışarıda tutarak...

İyi

Dimethiconol Dimetikonol Dimetikonol, cilt bakımı ve saç bakım ürünlerinde kullanılan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kul...

Orta

Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

İyi

Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

İyi

Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

Behentrimonium Methosulfate Behentrimonyum Metosülfat Antistatik özellige sahiptir. (Statik elektrigin birikimini azaltmak için kullanılan maddenin işlevine verilen isim) -Saçı kolay taranır, yumuşak ve hafif hissettirmesini saglayarak saça parl...

İyi

Sodium Lauroyl Lactylate Sodyum Lauroil Laktilat Sodyum Lauroil Laktilat, laktil laktatın laurik asit esterinin bir sodyum tuzudur. Sodyum lauroil laktilat, gıda sınıfı olarak kabul edilen doğal bir bileşen olduğundan, kişisel bakım ürün...

Çok İyi

Retinol Retinol;A Vitamini Retinol, A vitamini olarak da bilinmektedir. Cildi onarıcı, kırışıkları giderici, sıkılaştırıcı ve gözenek arındırıcı bir bileşen ve çeşitli cilt sorunlarını iyileştiren bir an...

İyi

Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

İyi

Cholesterol Kolesterol Kolesterol, siklopentanofenantren sisteminin tekli doymamış, ikincil bir alkolüdür. Kolesterol, cildin doğal bariyer sağlığını desteklemeye, cildin durumunu iyileştirmeye ve cildin nemine k...

Çok İyi

Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

İyi

Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

Pentylene Glycol Pentilen Glikol Pentilen glikol sentetik, düşük moleküler ağırlıklı bir çözücü ve cilt nemlendirici bir cilt bakım maddesidir.

İyi

Isopropyl Myristate İzopropil Miristat İzopropil miristat, doku düzenleyici ve yumuşatıcı olarak kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır. Ayrıca ciltteki penetrasyonu arttırarak kozmetik formülasyonundaki diğer bileşenlerin emili...

İyi

Phytosphingosine Fitosfingozin Fitosfingosin, cilt hücrelerinde doğal olarak oluşan bir yağ türüdür. Cildin üst katmanlarında doğal olarak bulunur. Genel cilt sağlığı için cildin doğal nemlendirici faktörünü (NMF...

Çok İyi

Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

İyi

Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

İyi

Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama