Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı
Illite İlit;Fransız Kili;Yeşil Kil İllit, emici özelliğe sahip mineral kaynaklı bir kil çeşididir. Killer ölü deriyi uzaklaştırmak, fazla yağı emmek, toksinleri uzaklaştırmak ve cildi canlandırmak amacıyla kullanılırl...

İyi

Montmorillonite Montmorillonit;Kırmızı Kil Montmorillonit, alüminyum silikat ve hidratlı magnezyumdan oluşan yeşil bir kildir. Adını 1847'de keşfedildiği Montmorillon (Vienne, Fransa) köyünden alır. Fransa'nın güneyinde ve hatta A...

İyi

Rosmarinus Officinalis Leaf Biberiye Yaprağı Rosmarinus Officinalis Leaf, Biberiye, Rosmarinus officinalis L., Lamiaceae'nin yapraklarıdır. Dolaşim arttırıcı etkisinden dolayı selülit ve zayıf kan dolaşımı için etkili bakım sağlar...

İyi

Salvia Sclarea Oil Adaçayı Uçucu Yağı Salvia Sclarea Oil, Clary Sage, Salvia sclarea L., Lamiaceae'den elde edilen uçucu bir yağdır. Kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede k...

İyi

Camellia Sinensis Leaf Çay Yaprağı Camellia Sinensis çay olarak bilinir. Bitki tüm dünyada yetiştirilir, ancak en çok Çin ve Japonya gibi çayın geleneksel olarak üretildiği bölgelerle ilişkilendirilir. Çay yaprağı, antio...

İyi

Spirulina Platensis Powder Spirulina Platensis Tozu Spirulina Platensis Tozu, yaygın alg Spirulina platensis'in bir tozudur. Kozmetik ürünü UV ışığının etkilerine karşı korur. Ayrıca cilt koruyucu özelliği de bulunmaktadır. Bu sayede ko...

İyi

Ek Bilgiler Açıklama