Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Sodyum Poliakrilat Nedir?

( Sodium Polyacrylate )

Sodium Polyacrylate

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde uzun süre kalıcıdır ve çok toksik etkisi vardır.

Sağlık Etkisi

Cilt ve gözde tahrişe neden olabilir. Akrilik asit ile kontaminasyon riski taşımaktadır. Bu kontaminasyon üretim sürecinde meydana gelmektedir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir.

Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

2-PROPENOIC ACID, HOMOPOLYMER, SODIUM SALT, 2PROPENOIC ACID, HOMOPOLYMER, SODIUM SALT, ACRYLIC ACID HOMOPOLYMER SODIUM SALT, HOMOPOLYMER SODIUM SALT 2-PROPENOIC ACID, POLYACRYLIC ACID, SODIUM SALT, PROPENOIC ACID, SODIUM CARBONATE POLYMER; SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM POLYACRYLATE, SODIUM SALT 2-PROPENOIC ACID, HOMOPOLYMER, SODIUM SALT POLYACRYLIC ACID

Fonksiyonlar

Emici

Bağlayıcı

Emülsiyon Stabilizasyonu

Film Tabaka Oluşturucu

Saç Sabitleyici

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Viskozite Kontrolü

Emici

Bağlayıcı

Emülsiyon Stabilizasyonu

Film Tabaka Oluşturucu

Saç Sabitleyici

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Viskozite Kontrolü

Diğer İçerikler