Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Trietanolamin Nedir?

( Triethanolamine )

Triethanolamine

Çevre Etkisi

Sucul ekosistemde çözünmesi uzun zaman alan bir hammaddedir.

Sağlık Etkisi

Kozmetik Yönetmeliği tarafından izin verilen maksimum konsantrasyon durulanmayan ürünlerde %2.5'dur. Yutulması durumunda zararlıdır. Cilt ve gözde tahrişe neden olabilir. SCCS raporu artan bileşen konsantrasyonu ile tahrişin arttığını belirtmiştir. Ciddi göz hasarına neden olabilir. Uzun süreli veya tekrarlı maruz kalma sonucu organlarda hasara neden olur. Doğurganlığa veya doğmamış çocuğa zarar verdiğinden şüphelenilmektedir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır.

Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

2,2',2"-NITRILOTRIS[ETHANOL], 2,2',2''-NITRILOTRIETHANOL, 2,2',2"-NITRILOTRIS-, TEA, TRIETHANOLAMINE, TROLAMINE

Fonksiyonlar

Tamponlama Ajanı

Koku Verici

Yüzey Aktif - Temizleme

Yüzey Aktif - Emülsifiye

Tamponlama Ajanı

Koku Verici

Yüzey Aktif - Temizleme

Yüzey Aktif - Emülsifiye

Diğer İçerikler