Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

93

Stokta yok
0Yorumlar

b-good care - b-sun™ SPF 50+ Güneş Koruyucu Stick 12mL

333.00₺ 400.00₺ 333.00₺

b-sun™ SPF 50+ Güneş Koruyucu Stick UVA ve UVB ışınlarını önlemeye yardımcı, çok yüksek koruma sağlayan SPF 50+ Güneş Koruyucu Stick. Geniş spektrumlu yeni nesil organik UV filtreleri sayesinde zararlı güneş ışınlarına karşı güçlü bir koruma kalkanı oluşturur. Yenidoğandan itibaren tüm aile için kullanıma uygundur. B-encapsulation technology™ ile geliştirilmiş patentli aktif bileşeni, içeriğinde bulunan 4 doğal yağ ve vegan pirinç kepeği mumu ile cildi nemlendirir ve cildin sağlıklı yapısını korumasına yardımcı olur. Kolay sürülümü sayesinde tüm cilt tiplerinde yüz, boyun ve vücut için ihtiyaç duyulan bölgelere uygulanabilir. Gözenekleri tıkamayan yapısı ile makyaj altı ve üstü için kullanıma uygundur. Alkol içermez.

Kullanım: Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce yüz, boyun ve vücut için ihtiyaç duyulan bölgelere uygulayınız. Her iki saatte bir veya yüzdükten, egzersiz yaptıktan ya da havluyla kurulandıktan sonra ihtiyaca göre mutlaka tekrarlayın. Koruma özelliğinin sürdürebilmesi için sıklıkla tekrarlanmalıdır. Makyaj altı ve üstü kullanım için uygundur. Güneşten koruyucu şapka, giysi ve gözlük gibi diğer korunma önlemlerini de kullanmayı ihmal etmeyin

Marka:

b-good care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate Koko-Kaprilat Koko-kaprilat; hindistan cevizi alkolünden türetilen yağ alkolleri, yağ asidi kaprilik asit ile reaksiyona girdiğinde ortaya çıkan esterlerin karışımıdır. Bitkisel olarak üretilebildiği ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Vegetable Oil Hidrojene Bitkisel Yağ Hidrojenasyon, olarak bilinen bir işlemle bitkisel yağlara hidrojen atomları eklenerek oluşturulur. Hidrojenasyon, sıvı bitkisel yağları katı veya yarı katı lipitlere dönüştürür.Hidroj...

Çok İyi

+
Propylheptyl Caprylate Propilheptil Kaprilat Propilheptil kaprilat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde yumuşatıcı olarak kullanılan berrak ve yağlı bir sıvıdır. Diğer işlevleri ise çözücü ve dağıtma maddesidir. Cilt üzerinde...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Copernicia Cerifera Wax Karnauba Mumu Copernicia cerifera bitkisinin yapraklarından elde edilen mumudur. Yüksek erime noktası nedeniyle renkli kozmetik ürünlerde de kullanılmaktadır. Bir çözeltinin viskozitesini arttırmak, yumu...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Euphorbia Cerifera Wax Kandelilla Mumu Euphorbia Cerifera Wax, Euphorbia cerifera'dan elde edilen bir mumdur. Euphorbia cerifera'nın kabul edilen bilimsel adı Euphorbia antisyphilitica'dır. Cildin nemini kaybetmesini önlemeye yardımc...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Ozokerite Ozokerit Ozokerite, mineral kaynaklardan veya petrolden elde edilen bir hidrokarbon mumudur. Ozoerite, eritildiğinde "kalıplaşan" bir dokuya sahip olduğundan ve çalışmayı kolaylaştırdığından dudak...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Cera Ayçiçek Tohumu Mumu Helianthus Annus Seed Cera, Ayçiçeği Helianthus annuus L., Compositae'nin tohumundan elde edilen mumdur. Helianthus annuus (ayçiçeği) mumu, en çok nemlendirici özelliği sebebiyle kozmetik for...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Cera Pirinç Kepeği Mumu Oryza Sativa Bran Cera, Pirinç, Oryza sativa L., Poaceae'den elde edilen bir mumdur. Cildi besler, yumuşatır, nemlendirir ve daha parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt bakım ür...

Çok İyi

+
Rhus Succedanea Fruit Cera Japon Mum Ağacı Meyve Mumu Rhus succedanea ağacının meyvelerinden elde edilen mumsu yapıda bir ham maddedir. Formülasyonlarda, emülsiyon yapısını oluşturan yağ ve su fazını bir arada tutmaya yardımcı olur. Böyle...

Çok İyi

+
Gossypium Herbaceum Seed Oil Pamuk Tohumu Yağı Gossypium Herbaceum (Pamuk) Tohum Yağı (Pamuk Yağı olarak da bilinir), pamuk tohumlarından elde edilen sabit yağdır. Açık sarı bir yağdır. Hidrojene Pamuk Tohumu Yağı, pamuk tohumu yağ...

Çok İyi

+
Sambucus Nigra Fruit Extract Kara Mürver Meyve Ekstresi Sambucus nigra , Avrupa'nın çoğuna özgü Adoxaceae familyasındaki çiçekli bitkilerin bir tür kompleksidir. Yaygın olarak Kara Mürver olarak bilinir. Cilt üzerien büzücü eklinlği mevcutt...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama