Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

93

17% indirim
0Yorumlar

b-good care - b-sun™ SPF 50+ Vücut Güneş Koruma 150 ml

Stokta var
417.00₺ 500.00₺ 417.00₺

UVA ve UVB ışınlarını engellemeye yardımcı olan fotostabil b-sun™ SPF 50+ Vücut Güneş Koruyucu, geniş spektrumlu yeni nesil organik UV filtreleri içeren bir formülle zararlı güneş ışınlarına karşı ileri düzeyde bir koruma sağlar. b-encapsulation technologyTM ile geliştirilmiş patentli aktif içeriği ve Amino Asit kompleksi, cildi nemlendirirken koruma sağlamaya yardımcı olur. İnce yapısı, ciltte ağır bir his bırakmadan koruma sağlar. Hassas ciltler üzerinde dermatolojik olarak test edilmiştir. Hipoalerjenik özelliği, alerjik reaksiyon riskini en aza indirmek için özel olarak formüle edilmiştir.

Kullanım: Kullanmadan önce çalkalayınız. Güneşe çıkmadan en az 20 dakika önce tüm yüz ve boyun bölgesine bol miktarda ve eşit şekilde uygulayın. Her iki saatte bir veya yüzdükten, egzersiz yaptıktan ya da havluyla kurulandıktan sonra ihtiyaca göre mutlaka tekrarlayın. Koruma özelliğinin sürdürülebilmesi için sıklıkla tekrarlanmalıdır. Güneşten koruyucu şapka, giysi ve gözlük gibi diğer korunma önlemlerini de kullanmayı ihmal etmeyin.

Marka:

b-good care

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid Fenilbenzimidazol Sülfonik Asit Güneş ışınlarından gelen ultraviyole (UV) ışınlarından UVB ışınına karşı (280-320nm) koruma sağlayan, hatta bu etkinin 306 nm'de en üst düzeyde olduğu, güçlü koruma sağlayan ki...

Çok İyi

+
Propylheptyl Caprylate Propilheptil Kaprilat Propilheptil kaprilat, cilt bakımı ve makyaj ürünlerinde yumuşatıcı olarak kullanılan berrak ve yağlı bir sıvıdır. Diğer işlevleri ise çözücü ve dağıtma maddesidir. Cilt üzerinde...

Çok İyi

+
Dibutyl Adipate Dibutil Adipat Dibutil Adipat, bilimsel olarak, butil alkol ve adipik asitten oluşan bir diesterdir. Maddenin görünümü renksizdir ve kokusuz yağlı sıvıdır. Kozmetik ürün formülasyonlarında kullanıldı...

Çok İyi

+
C12-15 Alkyl Benzoate C12-15 Alkil Benzoat C12-15 alkil benzoat, kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve doku geliştirici bir bileşen olarak kullanılan sentetik bir bileşendir. Ürünlere hafif yumuşatıcı, ipeksi ve yağlı olmayan doku v...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate Gliseril Stearat Gliseril stearat, gliserin ve stearik asit maddelerinin bir karışımıdır. İnsan vücudunda doğal olarak bulunur. Hayvanlardan elde edilebilirken, kozmetikte kullanılan çoğu gliseril stearat b...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
PEG-100 Stearate PEG-100 Stearat PEG-100 stearat, kozmetik formüllerde emülgatör/temizleme maddesi olarak kullanılabilen çok görevli bir bileşendir. Cilde yumuşak ve nemli bir his verir. Temizleyici ürünlerde köpük oluşu...

Orta

+
Cetyl Palmitate Setil Palmitat Setil palmitat, setil alkol ile palmitik asitin kimyasal reaksiyonundan elde edilen bir esterdir. Beyaz mumsu pul şeklinde sahiptir. Kozmetikte, cilt üzerinde su kaybını azaltan bir lipid filmi ol...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Hydrogenated Castor Oil Hidrojenlenmiş Hint Yağı Hint yağı bitkisinin anavatanı Hindistan olarak bilinmektedir. Bu bitkiye halk arasında kene otu veya hint baklası da denmektedir. Hidrojenlenmiş hint yağı, tohum yağının hidrojenlenmesiyle...

Çok İyi

+
Oryza Sativa Bran Cera Pirinç Kepeği Mumu Oryza Sativa Bran Cera, Pirinç, Oryza sativa L., Poaceae'den elde edilen bir mumdur. Cildi besler, yumuşatır, nemlendirir ve daha parlak bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Cilt bakım ür...

Çok İyi

+
Acacia Senegal Gum Akasya Senegal Sakızı Afrika'nın Sahra altı bölgesindeki Akasya ağacından hasat edilen doğal bir polimer, kurutulmuş özsuyundan hazırlanan sakızdır. İyi bir koyulaştırıcı ve bağlayıcı ajandır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Cera Ayçiçek Tohumu Mumu Helianthus Annus Seed Cera, Ayçiçeği Helianthus annuus L., Compositae'nin tohumundan elde edilen mumdur. Helianthus annuus (ayçiçeği) mumu, en çok nemlendirici özelliği sebebiyle kozmetik for...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Rhus Verniciflua/Rhus Succedanea Fruit Cera Rhus Verniciflua/Japon Sumağı Meyve Mumu Rhus Verniciflua Rhus verniciflua, Anacardiaceae bitkisinden elde edilir. Özellikle Japonya ve Çin gibi Asya ülkelerinde geleneksel olarak vernik yapımında kullanılır. Cildin yumuşamasına ve ...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Betaine Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan  betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. ...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Sambucus Nigra Fruit Extract Kara Mürver Meyve Ekstresi Sambucus nigra , Avrupa'nın çoğuna özgü Adoxaceae familyasındaki çiçekli bitkilerin bir tür kompleksidir. Yaygın olarak Kara Mürver olarak bilinir. Cilt üzerien büzücü eklinlği mevcutt...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
PCA Pirolidon Karboksilik Asit PCA, Pirolidon Karboksilik Asit anlamına gelir ve kulağa öyle gelmese de, cildimizde doğal olarak bulunabilen bir şeydir. Aslında amino asitlerden sonra normal cildin doğal nemlendirici faktör...

Çok İyi

+
Phosphatidylcholine Fosfatidilkolin Fosfatidilkolin, lesitinden elde edilen bir ham maddedir. Kozmetik formüllerde emülgatör, yumuşatıcı ve nemlendirici madde olarak kullanılır. Cilt bariyerini desteklemeye yardımcı olur.

Çok İyi

+
Serine Serin Serin, vücudumuzda üretilen amino asitlerden bir tanesidir. Esansiyel amino asit olmadığı için beslenme yoluyla alınmasına gerek yoktur. Kozmetik ürünlerde cilt yenilenmesi ve yaşlanma bel...

Çok İyi

+
Alanine Alanin Alanin hidrofobik bir amino asittir. Esansiyel olmayan bir amino asit olması sebebiyle yeterli düzeyde alanin yalnızca besinlerden alınabilir. Çok çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünleri...

Çok İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Glutamic Acid Glutamik Asit Glutamik asiti nsan vücudunda doğal olarak bulunduğu için esansiyel olmayan bir amino asit olarak kabul edilir. Cildi nemlendirmeye ve yumuşatmaya yardımcı olan bir amino asittir. Kozmetik form...

Çok İyi

+
Threonine Treonin Threonine, bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücut için önemli besin maddeleridir. Threonine, insanlar için esansiyel bir amino asittir, yani v...

Çok İyi

+
Arginine Arjinin Arginin, protein sentezi için olmazsa olmazlardan olan 20 amino asitten bir tanesidir. Kozmetik sektöründe saç ile alakalı tedavilerde kullanılmaktadır.Ayrıca doğal bir cilt nemlendiricidir. ...

Çok İyi

+
Lysine HCl Lizin HCI Lizin HCI, bir amino asit tuzudur. Tüm amino asitler ve türevleri gibi lizin HCI de suyun cilt katmanları boyunca dengeli bir şekilde taşınmasına yardımcı olur. Böylece cildin nemli tutulmas...

Çok İyi

+
Proline Prolin Proline bir amino asittir. Amino asitler, proteinlerin yapı taşları olarak görev yapar ve vücutta çeşitli biyokimyasal süreçlerde yer alır. Proline, özellikle kollajen gibi proteinlerin yap...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama