Ana Sayfa İçerik İnceleme

İçerik Detay

Üzüm Çekirdeği Yağı Nedir?

( Vitis Vinifera Seed Oil )

Vitis Vinifera Seed Oil

Çevre Etkisi

Çevresel bir toksin olduğuna dair bir kanıt bulunmamaktadır.

Sağlık Etkisi

Alerjen etkiye neden olabilir.

Nedir? Ne İşe Yarar?

Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır.

İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır.

Hafif bir yağ olması ve cilt için yumuşatıcı etkiye sahip olması sebebiyle kozmetik ürünlerde kullanılmaktadır.

.

Etikette Nasıl Görürüz?

GRAPE SEED OIL, GRAPE SEED OILS, GRAPE SEED, VITIS VINIFERA (GRAPE) SEED OIL, VITIS VINIFERA SEED OIL

Fonksiyonlar

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Cilt Bakımı

Cilt Bakımı - Nemlendirici

Diğer İçerikler