Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Polente Natural - 12 Botanik Yağ İçeren Saç Bakım Yağı

12 adet doğal yağ (Argan Yağı, Moringa Yağı, Jojoba Yağı, Avokado Yağı, Tatlı Badem Yağı, Nar Çekirdeği Yağı, Üzüm Çekirdeği Yağı, Sarımsak Yağı, Hint Yağı ve Kayısı Çekirdeği Yağı, Lavanta Uçucu Yağı ve Ylang Ylang Uçucu Yağı) Skualen ve E vitamini içeren saçı kökten uca kadar etkili bir bakım sağlar ve saçın uzamasına destek olur. Günlük işlemlerle sürekli yıpranan saçlara ve kırık saç uçlarına besleyici, güçlendirici bir bakım sağlar. Kullanımı: Saç bakım yağınızı saç diplerinden uçlara kadar tüm saçınıza uygulayınız. 15-20 dakika bekleyiniz, şampuan yardımıyla durulayınız. Haftada 1 defa uygulanması tavsiye edilir.

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Oil Kayısı Çekirdeği Yağı Kayısı meyvesinin çekirdeklerinden elde edilen yumuşatıcı sabit bir yağdır. E vitamini, oleik ve linoleik asit gibi besleyici yağ asitlerini içerir. İyi bir nemlendiricidir. Özellikle kuru...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Ricinus Communis Seed Oil Hint Yağı Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklere sahiptir. Cildi iyi durumda tutar. Saç bakımında tonlama özelligine sahiptir ve saçı korur. Cilde diger yağl...

Çok İyi

+
Allium Sativum Bulb Oil Sarımsak Yağı Amarydaliaceae familyasında yer almaktadır. Sarımsağın soğan kısmından elde edilen yağdır. Staphylococcus aureus bakterisi cilde girdiğinde ya da bir kesik yaraya etki ettiğinde enfeksiyon...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Cananga Odorata Flower Oil Ylang Ylang Çiçek Uçucu Yağı Ylang-ylang veya diğer adıyla Cananga ağacının çiçeğinden elde edilen yağdır. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı olarak kullanılmaktadır. Parfüm ve kozmetik ürünlerde koku verici ol...

Çok İyi

+
Argania Spinosa Kernel Oil Argan Çekirdeği Yağı Argania spinosa kernel oil, Argan yağı olarak da bilinir ve Argan ağacının meyvelerinden elde edilen bir yağdır. Ana vatanı Fas olan bu ham madde, Türkçe’de Argan Yağı olarak adlandırı...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Punica Granatum Seed Oil Nar Çekirdeği Yağı Nar meyvesinin çekirdeklerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ana yağ asidi (%60) bitkilerde nadir bulunan punisitik asit adı verilen yağ asididir. Güçlü bir antioksid...

Çok İyi

+
Moringa Oleifera Seed Oil Moringa Çekirdeği Yağı Moringa oleifera ağacı meyve çekirdeklerinin soğuk sıkılmasıyla elde edilen sabit yağıdır. İnce çizgileri ve kırışıklıkları azaltır, cildin genel görünümünü iyileştirir, iltih...

Çok İyi

+
Persea Gratissima Oil Avokado Yağı Persea gratissima meyvelerinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntem sonucunda elde edilen sabit yağdır. Kozmetik ürünlerde yumuşatıcı ve cilt yenileyici olarak kullanılır. Avokado ya...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama