Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

82

9% indirim
0Yorumlar

Skin401 - %2 Salisilik Asit BHA Arındırıcı, Gözenek Sıkılaştırıcı Siyah Nokta Karşıtı Tonik 200mL

Stokta var
227.00₺ 250.00₺ 227.00₺

Skin 401 %2 Salisilik Asit BHA Arındırıcı, Gözenek Sıkılaştırıcı Siyah Nokta Karşıtı Tonik içeriğindeki Salicylic Acid sayesinde ölü hücreleri arındırırken akne izlerini azaltmaya ve akne oluşumunu önlemeye yardımcı olur. Çay Ağacı sayesinde cildi yatıştırır ve gözenek görünümünü azaltır. Sebum dengesini korur ve cildi nemlendirir. Karma ve Yağlı Ciltlerin kullanımına uygundur.

Kullanım: Cilt bakım rutininizde sadece akşam olmak üzere bir kez kullanılmalıdır. Göz çevresi hariç, temiz cilde pamuk yardımıyla uygulanmalıdır. Göz ile temasından kaçının.

Marka:

Skin401

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26 PPG-26-Buteth-26, butil alkolün polioksipropilen, polioksietilen eteridir. PPG-26-Buteth-26 sentetik bir bileşendir. Adındaki PPG, polipropilen glikol anlamına gelir ve bu bileşen, PPG'yi bütil ...

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Aloe Barbadensis Leaf Juice Aloe Vera Yaprak Suyu Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Extract Çay Ağacı Uçucu Yağı Çay ağacı özü, antimikrobiyal etkileri kanıtlanmış doğal bir uçucu yağdır. Akne oluşumuna neden olan bakterilerin giderilmesine yardımcı olduğu yapılan çalışmalar ile kanıtlanmı...

Düşük

+
Nasturtium Officinale Flower/Leaf Extract Su Teresi Çiçek/Yaprak Ekstresi Nasturtium Officinale bitkisinin yaprak ve çiçeklerinden elde edilen ekstresidir. Zengin bir vitamin, mineral, bazı fenolik bileşikler ve flavonoid kaynağıdır. Fenolik bileşikler ve flavonoidl...

Çok İyi

+
Arctium Lappa Root Extract Dulavratotu Kökü Ekstresi Dulavratotu uzun yıllardır geleneksel tıpta ya da besleyici nitelikleri için kullanılmaktadır (Çin'de yenir, lif açısından zengindir ve ayrıca afrodizyak özellikleriyle de bilinir). Anti-i...

Çok İyi

+
Achillea Millefolium Extract Civanperçemi Ekstresi Papatyagiller familyasının üyesi olan çiçekli bir bitkidir. Anti-inflamatuvar ve antioksidan etkinliği güçlü olan bir bitkidir. Ayrıca kanma durdurucu etkinliği vardır. Achillea millefoliu...

Çok İyi

+
Juniperus Communis Fruit Extract Adi Ardıç Meyve Ekstresi Juniperus Communis Meyve Özü, Juniper, Juniperus communis L., Cupressaceae'nin olgun meyvesinin bir özüdür. Antibakteriyel etkiye sahiptir. Koku vermek amacıyla da kozmetik ürünlerde kullanıl...

Çok İyi

+
Arnica Montana Flower Extract Arnika Çiçek Ekstresi;Öküzgözü Otu Çiçek Ekstresi Arnica çiçek ekstresi yumuşatıcı özelliğe sahiptir. Anti-inflamatuar (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı) özelliklerinden sorumlu seskiterpen lakton içerir. Yara iyileşmesi...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Extract Tıbbi Lavanta Çiçek Ekstresi Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstresidir. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleriyle ön p...

Düşük

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
PEG-40 Hydrogenated Castor Oil PEG-40 Hidrojene Hint Yağı Doğal hint yağından üretilen PEG-40 hint yağı polietilen glikol türevlerinden sadece biridir. PEG 40 açık sarı renkli hafif viskoz bir sıvıdır. Kozmetikte yüzey aktif madde olarak kullan...

Orta

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Benzoic Acid Benzoik Asit Benzoik asit, cilt bakım formülasyonlarında koruyucu ve pH ayarlayıcı olarak işlev görür. Özellikle su bazlı formüllerde kontaminasyonu önlemek için diğer koruyucularla birlikte kullanı...

İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama