Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

88

29% indirim
0Yorumlar

Yeşilmarka - 50 Faktör Güneş Kremi 125 mL

Stokta var
250.00₺ 350.00₺ 250.00₺

Yeşilmarka Doğal Güneş Kremi – 50 SPF, içerdiği UVA ve UVB filtreleri sayesinde güneşin zararlı etkilerine karşı cildi korumaya yardımcı olur. +50 SPF koruma faktörü ile %97 koruma sağlar. Güneş yanığı, güneş ışınlarına bağlı yaşlanması reaksiyonlarına karşı koruyucu etki sağlayabilir. Shea yağı, hindistan cevizi ve palm çekirdeğinden elde edilen nemlendirici içerikler sayesinde cildin nem dengesini korunur.

Kullanımı: Güneşe çıkmadan 15 dakika önce yeterli miktarda ürünü cilde masaj yaparak uygulayın. Bu ürün hassas ciltlerde 4 saatte bir yeniden uygulanmalıdır. Yüzme, aşırı terleme ve kurulanma sonrasında tekrar uygulayın.

Marka:

Yeşilmarka

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Pentaerythrityl Distearate Pentaeritritil Distearat Kozmetik formülasyonlarda yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu destekler.

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Dicaprylyl Carbonate Dikaprilil Karbonat Dikaprilil karbonat, koruyucu bir film tabaka oluşturarak cildin lipid tabakasını güçlendirmeye çalışan bir cilt düzenleyici ve yumuşatıcıdır. Cildi ardında yağlı bir his bırakmadan n...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Helianthus Annuus Seed Oil Ayçiçek Yağı Ayçiçeği tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Ayçiçeği tohumu yağının %60 (ortalama) linoleik asit içeriği cildi yenileme, güçlendirme ve yatıştırma ...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Zinc Oxide Çinko Oksit Çinko oksit, UVA ve UVB güneş ışınlarına karşı korumada etkili güneş koruyucu bir bileşendir. Derideki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatır ve bakteri gelişimini engeller. Dış...

İyi

+
Octocrylene Oktokrilen Renksiz yağlı bir sıvı olan oktokrilen, UVB ve UVA aralığında cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajanıdır. Oldukça fotostabil (95 dakikada SPF korumasının %10’...

İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Aroma Aroma Kozmetik ürünlere aroma verici yani tatlarını değiştirmek amacıyla kullanılabilir.

Düşük

+
Benzyl Alcohol Benzil Alkol Benzil alkol, şampuan, losyon, krem gibi birçok kozmetik ve kişisel bakım ürününde koku ve koruyucu olarak kullanılan, hafif hoş aromalı, berrak, renksiz bir sıvıdır. Ayrıca çözücü v...

Orta

+
Dehydroacetic Acid Dehidroasetik Asit Dehidroasetik asit, beyaz ile krem rengi arasında kristal toz olarak karakterize edilir. Bazı kozmetik formüllerde daha fazla çözünür olduğu için bazen tuz formu (sodyum dehidroasetat olarak ...

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama