Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Aromatica - Acı Badem & Vanilya El Balmı

Marka:

Aromatica

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Polyricinoleate Poligliseril-3 Polirisinoleat Poligliseril-3 Polirisinoleat, poligliserin-3 ve risinoleik asitten üretilen bir polimeridir. Suyun yağ ile karışmasına yardımcı olan bitki bazlı bir bileşendir. Yağlı bir his vermez, hafif...

Çok İyi

+
Hydrogenated Olive Oil Hidrojene Zeytinyağı Hydrogenated Olive Oil, zeytinyağından elde edilen doğal bir yağdır. Hydrogenated Olive Oil, cilde derinlemesine nemlendirici özelliklere sahiptir. Ciltteki nem bariyerini güçlendirir ve cildi...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Calophyllum Tacamahaca Seed Oil Tamanu Tohumu Yağı Tamanu bitkisinin tohumlarından ifade edilen sabit yağdır. Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Cildin yumuşamasını ve neminin yerine gelmesi...

Çok İyi

+
Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract Küt Yapraklı Yalancı Servi Yaprak Ekstresi Yalancı servi yaprak ekstresi canlandırıcı, arındırıcı, rahatlatıcı etkisi vardır. Antiseptiktir ve küçük kesikler, sıyrıklar ve yaraları iyileştirirken kullanılır. Ayrıca cilt ba...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Oil Tatlı Badem Yağı Tatlı Bademden elde edilen nemlendirici bitki yağıdır . Diğer bitkisel yağlara benzer şekilde, cildi besleyen yağ asitleri ( oleik asit - %55-86 ve linoleik asit %7-35) ile yüklüdür ve anti...

Çok İyi

+
Rosa Rugosa Leaf Extract Japon Gülü Yaprak Ekstresi Rosa rugosa bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstre içerdiği fenolikler, fenolik asitler, flavonoidler, tanenler ve karotenoidler ile antioksidan ve antimikrobiyal özellikler göstermektedir....

Çok İyi

+
Olea Europaea Oil Unsaponifiables Zeytinyağı Sabunlaşmayan Kısım Zeytinyağından elde edilen bir ham maddedir. Zeytinyağı içerisinde bulunan yağ asitlerinin rafine edildiğinde geriye kalan sabunlaştırılamayan (sabun haline getirilemeyen) kısmıdır. Skual...

Çok İyi

+
Sorbitan Olivate Sorbitan Olivat Sorbitan olivate, zeytinyağı ve sorbitol bazlı bir yüzey aktif maddedir. Ara yüzey gerilimini (su ve yağ) değiştirerek karışmayan sıvılar arasında yakın karışımların oluşumunu deste...

Çok İyi

+
Magnesium Sulfate Magnezyum Sülfat;Epsom Tuzu;İngiliz Tuzu Magnezyum sülfat, yaygın olarak Epsom tuzu olarak da bilinmektedir. Kozmetik ürünlerde doku geliştirici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Melissa Officinalis Leaf Extract Melisa Yaprak Ekstresi;Oğulotu Yaprak Ekstresi Melissa officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin antifungal ve antimikrobiyal etkileri vardır. Cildin sebum dengesini ayarlayarak cilt durumunu iyileştirir. Akne ve uç...

Çok İyi

+
Olus Oil Olus Yağı;Bitkisel Yağlar Olus yağı, bitkisel kaynaklı trigliseritlerin bir karışımıdır. Cilt üzerinde tabaka oluşturarak trans epidermal su kaybını yavaşlatır.

Çok İyi

+
Boswellia Carterii Gum Oil Frankincense Reçinesi Uçucu Yağı;Akgünlük Reçinesi Uçucu Yağı Boswellia carterii ağaç gövdesinin çizilmesiyle ele edilen reçineden su distilasyonu işlemi sonucunda elde edilen uçucu yağıdır. Akgünlük uçucu yağı antienflamatuar ve büzücü özelli...

Çok İyi

+
Cedrus Atlantica Bark Oil Atlas Sediri Kabuk Uçucu Yağı Atlas sediri (Cedrus atlantica), çamgiller (Pinaceae) familyasından doğal olarak Kuzey Afrika, Cezayir, Fas ve Atlas Dağlarında yetişen sedir türü. Kabuklarından elde edilen uçucu yağ kozme...

İyi

+
Fusanus Spicatus Wood Oil Sandal Ağacı Yağı Fusanus Spicatus Wood Oil, Avustralya'da yetişen Fusanus spicatus ağacının odunundan elde edilen bir yağdır. Bu yağ ayrıca sandal ağacı yağı veya sandalwood yağı olarak da bilinir. Kozme...

Çok İyi

+
Prunus Armeniaca Kernel Extract Kayısı Ekstresi Prunus Armeniaca Kernel Extract, kayısı çekirdeğinden elde edilen bir özüt veya ekstredir. Kozmetik endüstrisinde yaygın olarak kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Prunus Armeniaca Kernel...

Çok İyi

+
Dipropylene Glycol Dipropilen Glikol Dipropilen glikol, renksiz ve kokusuz olarak propilen glikolün üretiminde yan olarak üretilen sentetik bir maddedir. Kozmetik ürünlerinde çözücü olarak ve viskoziteyi artırıcı olarak kulla...

Çok İyi

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Vanilla Planifolia Fruit Extract Vanilya Ekstresi Cilt bakım maddesi: Cildi iyi durumda tutar Cilt koruma maddesi: Dış etkenlerin cilt üzerindeki zararlı etkilerinden korunmaya yardımcı olur. Pürüzsüzleştirici ajan: Cildi eşit hale getirm...

Çok İyi

+
Farnesol Farnesol Ihlamur veya akasya çiçekleri gibi birçok uçucu yağda bulunur. Adını bu ağacın bir çeşidinden alır: Acacia farnesiana.Tatlı, hafif ve çiçeksi bir kokuya sahip olan Farnesol, kozmetikler...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama