Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

T-Brush - Activated Charcoal Diş Macunu Tableti - Florürlü

Aktif Karbon Diş Macunu Tabletleri içeriğinde bulunan florür sayesinde, diş etişini güçlendirir ve diş çürümesini önler. SLS ve gluten içermez. Tabletler çilek aromalıdır. Kullanımı: 1 adet diş macunu tableti ağızda birkaç kez çiğneyin. Çiğneme ile oluşan köpükler ile minimum 2dk boyunca dişlerinizi fırçalayın ve daha sonra ağzınızı su ile çalkalayın.

Marka:

T-Brush

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Sodium Bicarbonate Sodyum Bikarbonat Bazı maden sularında doğal olarak bulunur. Büyük ölçekte ise kireçtaşı, tuz ve amonyaktan üretilmektedir.Yaygın olarak halk arasında "kabartma tozu" olarak bilinir ve sentetik bir maddedi...

Çok İyi

+
Microcrystalline Cellulose Mikrokristalin Selüloz Selüloz, yeşil bitkilerin hücre duvarlarının bir bileşenidir, tekrarlanan alt birimlerden oluşan büyük moleküldür. Mikrokristalin Selüloz, selüloz liflerinin izole edilmiş, kolloidal kri...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Calcium Carbonate Kalsiyum Karbonat Bazı maden sularında, nehirlerde ve çeşmelerde doğal olarak bulunmaktadır. Ayrıca salyangoz ve istiridye bileşenlerinden biridir. Kozmetikte aşındırcı özelliğiyle kullanılabilir. "CI 77...

İyi

+
Mentha Spicata Herb Oil Kıvırcık Nane Uçucu Yağı Kıvırcık nane bitkilerinden elde edilen uçucu bir yağdır. Bitkinin içeriğinde karvon (%50'den fazla) terpenoid, limonen ve pinen bulunur. Kozmetik endüstrisinde parfüm ajanı ve aromatik ham...

Çok İyi

+
PEG-150 PEG-150 PEG-150 Distearat, stearik asidin bir polietilen glikol diesteridir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde koyulaştırıcı, emülgatör, çözücü olarak kullanılır. Kullanım konsantrasyonu:...

Orta

+
Charcoal Powder Kömür Tozu Aktif kömür odun, turba, hindistancevizi kabuğu, talaş gibi karbon açısından zengin malzemelerin çok yüksek sıcaklıklara kadar ısıtılmasıyla elde edilir. Bu aktivasyon işlemi sayesinde...

Çok İyi

+
Sodium Cocoyl Glutamate Sodyum Kokoil Glutamat Sodyum kokoil glutamat, kokoil glutamik asidin bir sodyum tuzudur. Piyasada bulunan diğer yüzey aktif maddelerle kıyaslandığında daha hafif bir maddedir. Hindistan cevizi yağının içerisindek...

Çok İyi

+
Stevia Rebaudiana Extract Stevia Ekstresi;Şekerotu Ekstresi Stevia rebaudiana bitkisinden elde edilen ekstredir. Antimikrobiyal, antifungal, antienflamatuar ve yara iyileştirici özellikleri vardır. İçeriğinde alkaloidler, glikozitler, tanenler, flavonoid...

Çok İyi

+
Sodium Fluoride Sodyum Florür Sodyum florür, kozmetik sektöründe ağız bakım ürünlerinde hijyen amacıyla kullanılan inorganik tipte flor tuzudur. Sıklıkla diş macunlarında, gargaralarda ve nefes tazeleyici ürünlerde...

Orta

+
Tartaric Acid Tartarik Asit Tartarik Asit organik bir asittir. Başta gıda sanayi olmak üzere çeşitli sanayi dallarında kullanılan bu asit, şarabın mayalanması esnasında potasyumun yan ürünü olarak elde edilir. Üz...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama