Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

SkinCeuticals - A.G.E. Eye Complex For Dark Circles

Marka:

SkinCeuticals

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Isohexadecane İzohekzadekan Cilt bakım maddesi ve yumuşatıcıdır. Özellikle yağlı ciltler için kullanılır.

Çok İyi

+
Propylene Glycol Propilen Glikol Propilen glikol cilt bakım ürünlerinde kullanılan önemli bir nem çekici ajandır. Suyu cilde çekerek daha esnek, nemli bir cilt için orada kalmasına yardımcı olur. Ayrıca çözücü, penet...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Paraffin Parafin Paraffin petrolden elde edilmiş beyaz katı, renksiz, kokusuz bir mum çeşididir. Kozmetikte rimel ruj gibi makyaj ürünlerin yanında birçok vücut bakım ürünlerinde de kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-4 Isostearate Poligliseril-4 İzostearat Poligliseril-4 İzostearat, formülleri stabilize etmek için kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan bir emülgatördür. Yüzey aktif madde, iki sıvı veya bir sıvı ve bir katı gibi ü...

Çok İyi

+
Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone Setil PEG/PPG-10/1 Dimetikon Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, kozmetik ürünlerde kullanılan bir emülgatördür. Emülgatörler, yağ ve su gibi farklı bileşenleri bir arada tutarak karışmalarını sağlar. Bu spesifik em...

Orta

+
Hydroxypropyl Tetrahydropyrantriol Hidroksipropil Tetrahidropirantriol Tetrahydropyrantriol bileşeninin hidroksipropil türevidir. Cilt üzerinde nemlendirici, yenileyici ve cilt bariyerini güçlendirici etkileri vardır. Cilt bariyerini güçlendirerek su kaybını az...

Çok İyi

+
Methylsilanol/Silicate Crosspolymer Metilsilanol/Silikat Çaprazpolimer Cilt üzerinde ince bir film oluşturarak gözenek, kırışıklık ve ince çizgi görünümünü geçici olarak azaltır ve cildin pürüzsüz bir görünüm kazanmasına yardımcı olur. Yağlı ci...

Düşük

+
Nylon-12 Naylon-12 PA-12 veya poliamid-12 olarak da bilinen naylon-12, bir polimerdir. Bir polimer, monomer adı verilen tekrarlayan birimlerden oluşan bir polimerdir. Kozmetik ürünlerde esas olarak hacim artırıcı...

Orta

+
Polyethylene Polietilen Dünyanın en yaygın plastiği olan polietilen, üretimi basit ve ucuz olan bir polimerdir. Kozmetik sektöründe bağlayıcı, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturucu, ağız bakım ürünler...

Çok İyi

+
Hexyl Laurate Heksil Laurat Uzun zincirli heksil alkol ve laurik asitten sentezlenen bir esterdir. Cilt veya saç yüzeyine uygulandığında tıkayıcı bir tabaka oluşturur. Bu tabaka cildi çevresel etkenlerden koruduğu gib...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Octyldodecanol Oktildodekanol Berrak ve renksiz bir sıvı olan oktildodekonal yumuşatıcı ve çözücü özelliklerinden dolayı kozmetikte kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Ascorbyl Glucoside Askorbil Glukozit Askorbil Glukozit oldukça etkili bir antioksidandır, kollajen sentezini geliştirir ve kırışıklıkları azaltır. Cilt aydınlatma etkisi ile aktif bileşen, ilgili cilt kremleri ve bakım ürü...

Çok İyi

+
Ammonium Polyacryloyldimethyl Taurate Amonyum Poliakriloildimetil Taurat Amonyum Poliakriloildimetil Taurat, amonyum tuzlarından üretilen sentetik bir polimerdir. Kozmetikte, ürün formülasyonlarının kıvamlarını kontrol ederek stabilize edilmesine yardımcı olur.

Düşük

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
PEG-6 Isostearate PEG-6 İzostearate Cilt bakımı ürünlerinin dokusunu geliştirmek için emülgatör olarak kullanılır. Formülasyonda yer alan yağ ve su fazlasının homojen şekilde birbiri içerisine karışmasına ve stabil ...

Çok İyi

+
Methylparaben Metilparaben Paraben, para aminobenzoik asitten türetilen bir bileşen sınıfını tanımlamak için kullanılan terimdir. Metilparaben ise bir paraben türüdür ve kozmetikte koruyucu olarak kullanılmaktadır...

Düşük

+
Sodium Citrate Sodyum Sitrat Sodyum sitrat turunçgillerden elde edilebilen bir sitrik asit tuzudur. Cilt bakım ürünlerinde pH seviyesini kontrol etmek için kullanılır. Sitrik asit ile bağlantısı nedeniyle aynı zamanda ...

Çok İyi

+
Chlorphenesin Klorfenezin Kozmetik ürünlerde koruyucu görevi gören klorfenezinin amacı ürünlerin içerisindeki mikroorganizmaların büyümesini yavaşlatmak veya engellemektir.

İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Ethylparaben Etilparaben Etilparaben, etil alkol ve p-hidroksibenzoik asitten oluşur. Paraben, koruyucu olarak sınıflandırılır. Kozmetik endüstrisinde koku verici olarak ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. ...

İyi

+
Menthoxypropanediol Mentoksipropandiol Menthoxypropanediol, mentolden sentetik olarak türetilen bir bileşendir. Kozmetik ve güzellik ürünlerinde koku veya istenmeyen kokuları maskelemek amacıyla kullanılır. Mentolden daha fazla s...

Çok İyi

+
Vaccinium Myrtillus Fruit Extract Yaban Mersini Meyve Ekstresi Yaban mersinine koyu rengini veren antosiyaninler, antioksidan bileşiklerin en iyi kaynaklarından biridir. Cildi oksidatif stres ve yaşlanmadan korumak için serbest radikallerle savaşır. Aynı z...

Çok İyi

+
Steareth-20 Steareth-20 Steareth-20, etilen oksit ile stearik asitin (bir yağ asidi) reaksiyonu sonucu elde edilen bir bileşiktir. Steareth-20, temizleyici ürünlerde yüzey aktif madde olarak kullanılarak yağları ve k...

Orta

+
Sodium Phytate Sodyum Fitat Sodyum fitat, antioksidan fitik asidin sentetik tuz halidir. Kozmetik endüstrisinde metallerin suya bağlanmasını engelleyen bir şelatlama maddesi olarak kullanılır. Kozmetik ürünün görünü...

Çok İyi

+
Hesperidin Methyl Chalcone Hesperidin Metil Kalkon Hesperidin Methyl Chalcone, bir flavonoid bileşiği olan hesperidin ve metil kalkon bileşiklerinden oluşur. Kozmetik ürünlerde özellikle göz çevresi bakımında sıkça kullanılanılır. Kozm...

Çok İyi

+
Caffeine Kafein Kafein, Güney Amerika ve Doğu Asya'ya özgü bir dizi bitkinin tohumlarında, kabuklu yemişlerinde veya yapraklarında bulunan bir maddedir. Topikal uygulamlarda kan damarlarının mikrosirkülasyo...

Çok İyi

+
Hesperetin Laurate Hesperetin Laurat Hesperetin Laurat, antioksidan, emülsifikasyon ve dispersiyon özelliklerine sahip bir ham maddedir. Antioksidanlar çevresel faktörler sonucu oluşan serbest radikallerin süpürülmesini sağlar. ...

Çok İyi

+
Aluminum Hydroxide Alüminyum Hidroksit Opaklaştırıcı etkisi vardır, yani ürünü beyaz renkte şeffaf olmayan hale getirir. Bunun yanında cildi yumuşatma etkisi vardır. UV ışınlarına maruz kalan ciltte oluşan reaktif oksijen ...

Orta

+
Chlorhexidine Digluconate Klorheksidin Diglukonat Klorheksidin diglukonat, çok çeşitli gram negatif ve gram pozitif vejetatif bakterilere, mayalara, dermatofit mantarlarına ve lipofilik virüslere karşı bakterisidal veya bakteriyostatik olan bi...

Çok İyi

+
Alcohol Alkol Kozmetik ürünlerde çözücü veya koruyucu olarak kullanılan bir alkoldür. Güçlü bir kokuya sahip renksiz bir sıvıdır. Oldukça geniş bir kullanım aralığı vardır ve bu kullanımlarıy...

Çok İyi

+
N-Hydroxysuccinimide N-Hidroksisüksinimit N-Hidroksisüksinimit, kozmetik ürünlerde ve cilt bakımında kullanılan bir bileşiktir. Bu madde, halkasal bir kimyasal yapıya sahip bir organik bileşiktir ve özellikle göz çevresi ürünler...

Çok İyi

+
Sorbitol Sorbitol Sorbitol meyve ve bitkilerde bulunan bir şeker molekülüdür fakat sentetik olarak da sentezlenebilir. Kozmetik ürünlerde kullanıldığında cildinizin suyu tutmasına yardımcı olur bu nedenle ...

Çok İyi

+
Dipeptide-2 Dipeptit-2 Dipeptit-2, iki amino asidin birleşmesiyle oluşan bir peptit türüdür. Genellikle göz çevresi bakım ürünlerinde kullanılan bir ham maddedir. Peptitler, ciltteki kollajen üretimini teşvik e...

Çok İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
BHT Bütillenmiş Hidroksitoluen;BHT Oksijenle desteklenen reaksiyonları inhibe ederek oksidasyonu ve ransiditeyi önler. Temel ürün kokusunu veya tadını azaltır veya engeller BHT veya Butilhidroksitoluen, sarımsı beyaz kristall...

Düşük

+
Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate Pentaeritril Tetra-Dı-T-Bütil Hidroksihidrosinamat Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate, ürünlerin daha uzun süre güzel kalmasına yardımcı olmak için küçük miktarlarda (%0,8'den az) kullanılan bir antioksidan moleküldür...

Çok İyi

+
Chrysin Krisin Chrysin, doğal olarak bazı bitkilerde bulunan bir flavonoiddir. Chrysin'in kozmetik endüstrisinde kullanımı oldukça yaygındır ve cilt bakım ürünleri ile makyaj ürünlerinde kullanılır. C...

Çok İyi

+
Palmitoyl Tripeptide-1 Palmitol Tetrapeptit-1 Palmitoil Tripeptid-1, palmitik asit ve Tripeptid-1'in reaksiyon ürünüdür. Sentetik, yağ asidi ile peptitin birleştirilmesi ile oluşur ve beyaz bir toz görünümündedir. Kırışıklıklar ve...

Çok İyi

+
Palmitoyl Tetrapeptide-7 Palmitoil Tetrapeptit-7 Palmitoil Tetrapeptid-7, palmitik asit ve Tetrapeptid-7'nin reaksiyon ürünüdür. Yapılan çalışmalarda, krem formülasyonuna eklendiğinde sonuçlarda ciltte gençleşme etkisi ve pürüzsüzlü...

Çok İyi

+
Biotin Biotin;B7 Vitamini;H Vitamini Biotin, vücudumuzda üretilebilen ve suda çözünen bir vitamindir. B kompleks vitamin grubunun bir parçası olarak kabul edilir. Nemlendirici ve pürüzsüzleştirici etkisi sebebiyle kozmetik ür...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama