Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

87

Bibimcos - AHA-BHA Facial Toner 200 mL

Stokta var
229.00₺ 229.00₺ 229.00₺

Bibimcos AHA-BHA Facial Toner, peeling yaparak ciltteki ölü derileri, makyaj kalıntılarını ve kirleri temizlemeye yardımcı olan bir toniktir. Cilt yüzeyinde ve gözenekler içinde birikebilen ölü deri ve kirleri nazikçe giderir. Cilt dokusunu daha pürüzsüz hale getirirken, daha aydınlık bir cilt görünümü elde etmenize yardımcı olur. Ciltteki sebum dengesini sağlamaya destek olur. %2 salisilik asit ve %1 glikolik asit ve laktik asit içerir. Ayrıca bitkisel ekstreler de barındırır. Fiddy metodu için kullanıma uygundur. Tüm cilt tipleri kullanabilir.

Kullanımı: Temiz ve kuru cilde pamuk veya eliniz yardımı ile uygulayın. Gözenek veya siyah nokta problemi yaşadığınız yerlere bölgesel olarak uygulayabilirsiniz. Cilt tarafından emilmesini bekleyin ardından bakım rutininizin sonraki aşamasına geçebilirsiniz.

 

Marka:

Bibimcos

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Water Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Üretimde kullanılan suyun içeriğinde Escherichia coli, Pseudomonas aeruginosa ve toplam koliform bakteri gibi patojen (hastalığa neden olan...

Çok İyi

+
Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Glycolic Acid Glikolik Asit Glikolik asit, alfa hidroksi asitler (AHA'lar) olarak adlandırılan bir asit grubuna aittir. Glikolik asit, ölü cilt hücrelerini ve yağları çözerek cildi kimyasal olarak eksfoliye eden bir mad...

Çok İyi

+
Polysorbate 20 Polisorbat 20 Tween 20 olarak da bilinen polisorbat 20, meyve bazlı sorbitollerden türetilmiştir. Kozmetikte noniyonik yüzey aktif madde ve emülsifiye edici ajan olduğundan dolayı kullanılmaktadır.

Orta

+
Tetrasodium EDTA Tetrasodyum EDTA Tetrasodyum EDTA, su bazlı formülasyonlarda bulunan minerallerin ve metallerin diğer bileşenlere bağlanmasını ve etkinliklerini etkilemesini önlemek için kullanılan bir şelatlama maddesidir...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Extract Tıbbi Lavanta Çiçek Ekstresi Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden elde edilen ekstresidir. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rahatlatıcı özellikleriyle ön p...

Düşük

+
Chamomilla Recutita Flower Extract Mayıs Papatyası Ekstresi Mayıs papatyası ekstresi, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev görmek...

Çok İyi

+
Monarda Didyma Leaf Extract Kırmızı Bergamot Yaprak Ekstresi Kırmızı Bergamot Yaprak Ekstresi, kozmetik ürünlerde genellikle cilt bakımı için kullanılan doğal bir bileşendir. Bu ekstre içeriğindeki antioksidanlar ve antimikrobiyal özellikler sayes...

Çok İyi

+
Salvia Officinalis Leaf Extract Adaçayı Yaprağı Ekstresi Adaçayı bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Antioksidan etki sağlayan bileşenler içermektedir. Saç derisinde kepekle savaşmaya yardımcı olan anti-seboreik özelliği vardır. A...

Çok İyi

+
Mentha Viridis Leaf Extract Mentha Viridis Yaprak Ekstresi Mentha Viridis Yaprak Ekstraktı, Bahçe Nanesi/Nane, Mentha viridis L., Labiatae yapraklarının ekstresidir. Mentha viridis yaprak özütü, kozmetik ürünlerde genellikle ferahlatıcı ve cilt bak...

Çok İyi

+
Mentha Suaveolens Leaf Extract Elma Nanesi Yaprak Ekstresi Mentha Suaveolens Yaprak Ekstresi, Mentha Suaveolens, Lamiaceae yapraklarının bir ekstresidir. Mentha suaveolens yaprak özütü, kozmetik ürünlerde genellikle ferahlatıcı ve cilt bakımı için...

Çok İyi

+
Origanum Vulgare Leaf Extract Kekik Yaprağı Uçucu Yağı Origanum vulgare bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstresidir. Antioksidan özelliklere sahipken, koku bileşenleri de cildi tahriş edebilir. Yapılan araştırmalar, kekik yağının anti-mikr...

Çok İyi

+
Geranium Maculatum Extract Sardunya Makalatum Ekstresi Sardunya Maculatum Ekstresi, Yabani Sardunya, Sardunya maculatum L., Sardunya bitkisinin tamamının bir özütüdür. Sardunya Makalatum Ekstresi, kozmetik ürünlerde genellikle cilt bakımı için ...

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Extract Çay Ağacı Uçucu Yağı Çay ağacı özü, antimikrobiyal etkileri kanıtlanmış doğal bir uçucu yağdır. Akne oluşumuna neden olan bakterilerin giderilmesine yardımcı olduğu yapılan çalışmalar ile kanıtlanmı...

Düşük

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Salix Alba Bark Extract Ak Söğüt Kabuk Ekstresi Salicaceae familyasına ait olan Salix Alba ( Ak Söğüt) bitkisinin kabuklarından elde edilen ekstredir. Söğürt kabuklarının romatizmal ağrıları gidermek için kızılderililer tarafından ...

Çok İyi

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama