Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Maji Botanicals - All Healing Salve Yüz & Vücut Bakım Kremi

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Calendula Officinalis Flower Oil Aynısefa Çiçek Yağı Calendula Officinalis Çiçek Yağı, kadife çiçeğinden elde edilir ve iyileştirici özellikleri nedeniyle yüzyıllardır geleneksel tıpta kullanılmaktadır. Antiinflamatuar, antifungal ve anti...

Çok İyi

+
Plantago Lanceolata Leaf Extract Dar Yapraklı Sinirli Ot Yaprak Ekstresi Plantago lancelota yapraklarından elde edilen ekstre anti-inflamatuar, anti-bakteriyel ve serbest radikal süpürücü etkilere sahiptir. Güneş sonrası bakımda, yaşlanmayı geciktirici preparatl...

Çok İyi

+
Olea Europaea Fruit Oil Zeytinyağı Zeytin ağacı meyvelerinin soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Oleik, palmitik ve linoleik asitler dahil olmak üzere kuru cilt ihtiyaçlarını içeren temel yağ asitlerini iç...

Çok İyi

+
Hypericum Perforatum Oil Sarı Kantaron Yağı Sarı kantaron yağı bitkinin yapraklarından, çiçeğinden ve sapının sabit bir yağ içerisinde bekletilmesiyle elde edilir. Antioksidan özelliğe sahip aktif bileşeniyle cildi zararlı serbes...

Çok İyi

+
Cera Alba Balmumu Balmumu işçi arılar tarafından üretilerek petek yapımında kullanılan doğal bir ham maddedir. Kozmetik ürün formülasyonlarında emülgatör olarak kullanılarak yağ ve su fazlarının deng...

Çok İyi

+
Theobroma Cacao Seed Butter Kakao Çekirdeği Yağı Theobroma cacao ağacının tohumları kabuk kısımlarından ayrıldıktan sonra sıcakta sıkılması sonucunda elde edilen sabit yağdır. Doymuş yağ asitlerince zengindir. Cildi besler, nemlendi...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Lavandula Angustifolia Flower Oil Tıbbi Lavanta Uçucu Yağı Lavandula angustifolia bitkisinin çiçeklerinden su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Hafif acı ve karakteristik kokulu bir uçucu yağdır. Lavanta kokusu sakinleştirici ve rah...

Düşük

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Origanum Majorana Flower Oil Mercanköşk Çiçek Uçucu Yağı Origanum majorana bitkisi çiçeklerinin su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiviteler sonucunda serbest radikaller gibi istenmeyen yan ür...

Çok İyi

+
Rosmarinus Officinalis Flower Oil Biberiye Uçucu Yağı Rosmarinus officinalis bitkisinin yaprak ve çiçek açmış kısımlarından su distilasyonu sonucu elde edilen uçucu yağıdır. Cilt bakımında yenileyici ve akne oluşumunu azaltma özelliğine ...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama