Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

Çok İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Aromatica - Aloe Hy-ffective Cream 5% Hyaluronic sol. + 5% Collagen sol - Aloe & Hyaluronik Asit Kremi

Marka:

Aromatica

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aloe Barbadensis Leaf Extract Aloe Vera Yaprak Ekstresi Cildi nemlendirerek iyi durumda tutar. Ciltte esnekligi geri kazandırarak kuru veya hasarlı cildin görünümünü iyileştirir. Saç derisi için kolajen üretimine yardımcı olur. Saç dökülmes...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Butylene Glycol Bütilen Glikol Butylene glycol, kozmetik ve cilt bakım endüstrisinde sıklıkla kullanılan bir bileşen olarak bilinir. Butylene Glycol, birçok kozmetik ürünün içinde yer alabilir, şampuanlar, saç bakım ...

Çok İyi

+
Isoamyl Laurate İzoamil Laurat İzoamil Laurat, izoamil alkol ve laurik asitten türetilmiştir. Hafif, kadifemsi bir his veren cilt yumuşatıcı ve nemlendirici olarak kozmetik ürün formülasyonlarında kullanılmaktadır. Ayr...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Squalane Skualan Squalane, nem kaybını önlemeye yardımcı olan ve cildin esnekliğini geri kazandıran bir yumuşatıcıdır. Aynı zamanda cildi yenileyen faydalı yağ asitleri kaynağıdır. Skualenin benzersiz...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Betaine Betain Birçok bitki tarafından veya bazı kabuklu canlılar tarafından doğal olarak sentezlenen ve bir aminoasit türevi olan  betaine, genellikle şeker pancarı veya şeker kamışından elde edilir. ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Cocos Nucifera Oil Hindistan Cevizi Yağı Hindistan cevizinin etli kısımlarından soğuk sıkım yöntemle elde edilen karakteristik kokuya sahip sabit yağdır. Ortam sıcaklığına bağlı olarak sıvı veya katı olabilir. Doymuş yağ ...

Çok İyi

+
Hydrogenated Olive Oil Lauryl Esters Hidrojene Zeytinyağı Lauril Esterleri Hydrogenated Olive Oil Lauryl Esters, zeytinyağından türetilen bir esterdir. Kozmetik endüstrisinde genellikle emülsiyon oluşturucu ve kozmetik ürünlere yapışkanlık ve krem kıvamı veren b...

Çok İyi

+
Chamaecyparis Obtusa Leaf Extract Küt Yapraklı Yalancı Servi Yaprak Ekstresi Yalancı servi yaprak ekstresi canlandırıcı, arındırıcı, rahatlatıcı etkisi vardır. Antiseptiktir ve küçük kesikler, sıyrıklar ve yaraları iyileştirirken kullanılır. Ayrıca cilt ba...

Çok İyi

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Rosa Rugosa Leaf Extract Japon Gülü Yaprak Ekstresi Rosa rugosa bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstre içerdiği fenolikler, fenolik asitler, flavonoidler, tanenler ve karotenoidler ile antioksidan ve antimikrobiyal özellikler göstermektedir....

Çok İyi

+
Jojoba Esters Jojoba Esterleri jojoba esterleri, jojoba yağından ve/veya hidrojene jojoba yağından elde edilir. Değişken yağ asidi zincir uzunluğuna sahip birden çok versiyonu vardır ve yapısı sıvı, kremsi, macunsu ve...

Çok İyi

+
Cetearyl Alcohol Setearil Alkol Setearil alkol, ikisi de yağlı alkol olan setil alkol ve stearil alkolün beyaz, mumsu bir karışımıdır. Cilt ve saçı yumuşatmaya yardımcı olmak, kozmetik ürünlerin akışkanlığını de...

Çok İyi

+
Centella Asiatica Extract Kaplanotu Ekstresi;Gotu Kola Ekstresi Gotu kola bitksi Çin tıbbında oldukça büyük bir yere sahiptir. Bikkinin içeriğinde bulınan trepenik yapılar etkiden sorumlu bileşenlerdir.Gotu kola bitksinin içerinde bulunan başlıca tri...

Çok İyi

+
Sodium Carbomer Sodyum Karbomer Sodyum karbomer, sodyum (tuz) ve karbomerin bir karışımıdır. Karbomer, berrak jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir doku geliştiricidir. Sodyum karbomer, cilt bakım ür...

Düşük

+
Glyceryl Glucoside Gliseril Glukozit Gliserin ve glikoz cilt için en iyi bileşenlerden bazılarıdır ve Gliseril Glukozit her ikisine de sahiptir. Nemi cildin en üst katmanlarına çeken ve dehidrasyonu önlemek için orada hapseden ...

Çok İyi

+
Coco-Caprylate/Caprate Koko Kaprilat/Kaprat Koko kaprilat/kaprat, hindistan cevizi yağından elde edilmiş bitkisel türevli silikon alternatifidir. Hafif ve hızlı emilen bir yumuşatıcıdır. Kozmetik ürünlerde yağlı hisi azaltarak pü...

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Cetearyl Glucoside Setearil Glukozit Özellikle düşük viskoziteli losyonlar ve hatta spreyler için harika olan şeker bazlı bir emülgatör. Kozmetikte öncelikle emülgatör olarak işlev gören setearil alkol ve glikoz karışım...

Çok İyi

+
Orbignya Oleifera Seed Oil Babassu Tohum Yağı Palmaceae familyasına ait Orbignya Oleifera bitkisinin tohumlarından elde edilen sabit yağdır. . Esas olarak laurik, miristik ve oleik yağ asitlerinin gliseritlerinden oluşur. Cildi iyi durumda ...

Çok İyi

+
1,2-Hexanediol 1,2-Heksandiol Çok işlevli bir yardımcı bileşendir. 1,2 heksandiol, cilt bakımı formülasyonunda 3 ana fonksiyona hizmet etmektedir. Nemlendirici ve yumuşatıcı olarak kullanılabilir, bazı bileşenler iç...

Çok İyi

+
Melissa Officinalis Leaf Extract Melisa Yaprak Ekstresi;Oğulotu Yaprak Ekstresi Melissa officinalis bitkisinin yapraklarından elde edilen ekstredir. Bitkinin antifungal ve antimikrobiyal etkileri vardır. Cildin sebum dengesini ayarlayarak cilt durumunu iyileştirir. Akne ve uç...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Boswellia Serrata Oil Akgünlük Uçucu Yağı Bir ağacın sakız reçinesinden elde edilen bir özüttür. Aynı zamanda bir Hint tütsü kaynağıdır. Cilt için kokulu bileşenleri hassaslaştırıcı olma potansiyeline sahiptir. Öte yandan,...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Crosspolymer Çapraz Bağlı Sodyum Hyaluronat Hyaluronik asit özel çapraz bağlar ile birbirine bağlanarak sonsuz sayıda molekül bir araya getirilir. Uzun zincirli polimer yapısı sayesinde cildin en üst katmanlarında daha uzun süre tutu...

Orta

+
Adenosine Adenosin İyi bir anti-inflamatuar ajandır (iltihaplanma ve ödemi azaltan maddelerin ortak adı). Yara iyileşmesine yardımcı olabilir. Hatta cildin kendi kolajen üretimine yardımcı olabilir. Bu sayede ...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Hydrolyzed Glycosaminoglycans Hidrolize Glikozaminoglikan Glikozaminoglikan su ile hidroliz edilerek daha küçük bir molekül haline getirilir. Yumuşatıcı ajan olarak işlev görür. Suya bağlanır ve düşük molekül ağırlığı sayesinde cildin al...

Çok İyi

+
Benzyl Glycol Benzil Glikol Benzil glikol, kozmetik ürünlerinde çözücü madde olarak kullanılmaktadır.

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Maltodextrin Maltodekstrin Maltodekstrin, nişastanın hidrolizi ile elde edilen bir maddesidir. Kozmetik ürünlerinde nemlendirici olarak ve formülasyon dokusunu geliştirmek için kullanılır. Hem su hem de yağ bileşenle...

Çok İyi

+
Soluble Collagen Çözünür Kolajen Çözünür kollajen, hyaluronik asit ile birlikte en faydalı nemlendirici makro moleküllerden biridir. Cildi etkili bir şekilde nemlendirir ve çizgi doldurma faydaları sağlar. Kremlerde ve seru...

Çok İyi

+
Mannose Mannoz Mannoz, glikozun bir monosakkaritidir. Topikal olarak uygulandığında nemlendirici faydalar sunar. Cildin yüzeyinde suyun tutulmasına ve çekilmesine yardımcı olan bir içeriktir. Cildin nem den...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Hyaluronic Acid Hyaluronik Asit Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Kendi ağırlıgından fazla suyu bünyesinde tutabilmektedir.

Çok İyi

+
Glucose Glikoz Glikoz, beyaz bir katı kristal veya sulu çözelti içinde oluşan basit bir şekerdir. Fotosentez sırasında bitkiler tarafından doğal olarak üretilir. Su tutma gücünden (nemlendirici) dolayı...

Çok İyi

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Raspberry Ketone Ahududu Keton Ahududu ketonu, kırmızı ahududuların birincil aroma bileşiği olan doğal bir fenolik bileşiktir. Growth Hormone & IGF Research dergisindeki araştırmaya göre, ahududu ketonları saç dökülm...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama