Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

La Roche Posay - Anthelios Uvmune 400 Tinted Fluid Spf50+

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Diisopropyl Sebacate Diizopropil Sebakat Güneşten koruyucu formüllerde kullanışlı bir yardımcı bileşen olarak işlev gören berrak, renksiz, pratik olarak kokusuz, hafif bir sıvı. UV filtrelerinin azaltılmış konsantrasyonları ...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Triethyl Citrate Trietil Sitrat Trietil sitrat, sitrik asidin trietil esteridir. Trietil sitrat, butil veya etil alkolün sitrik asit ile birleştirilmesiyle yapılır ve sitrik asidin organik esterleri olarak adlandırılır. Triet...

Çok İyi

+
Silica Silika Silika, kumun en yaygın bileşenidir. Silika, SiO2 kimyasal formülü veya silikon dioksit ile silikon ve oksijenden oluşan kimyasal bileşiğin başka bir adıdır. Silikanın birçok farklı formu...

Çok İyi

+
Alcohol Denat. Alkol Denat Denatüre alkol, endüstriyel amaçlar için etanole katkı maddeleri ile edilerek oluşturulur. Formül stabilitesini sağlamak, bileşenleri emülsiyon haline getirmek, cilt emilimini artırmak veya...

Çok İyi

+
Butyl Methoxydibenzoylmethane Butil Metoksidibenzoilmetan;Avobenzon Butil metoksidibenzoilmetan, güneşten gelen UVA ışınlarına karşı koruma sağlayan sentetik bir güneş koruyucu bileşendir. Güneş ışınları cildin alt katmanlarına kadar etki ederek ya...

İyi

+
Ethylhexyl Triazone Etilheksil Triazon UVB güneş ışınlarına karşı cildi koruyan yağda çözünebilen kimyasal güneş koruyucu ajandır. UV radyasyonuna maruz kalmak cildin erken yaşlanmasına ve melanom ve diğer cilt kanseri t...

İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Bis-Ethylhexyloxyphenol Methoxyphenyl Triazine Bis-Etilheksiloksifenol Metoksifenil Triazin Bemotrizinol veya bis-etilheksiloksifenol metoksifenil triazin, güneş koruyucu ürünlerinde bulunan kimyasal bir UV filtresidir. Öncelikle UV-A ışınlarını emer. Daha eski geniş spektrumlu ki...

Çok İyi

+
Propanediol Propandiol Propandiol birçok formülasyonda nemlendirici olarak kullanılmaktadır. Mısır şekerinin fermantasyonundan doğal olarak veya laboratuar koşullarında (in vitro) sentetik olarak üretilebilmekted...

Çok İyi

+
Perlite Perlite Perlit, volkanik kayalardan elde edilen doğal olarak türetilmiş bir mineraldir. Cilt bakımında perlit, cildin doğal nefes alma kabiliyetini engellemeden nemi emme özelliğinden dolayı kullanı...

Çok İyi

+
CI 77891 CI 77891 Titanyum dioksit, kozmetikte koyulaştırıcı, opaklaştırıcı ve güneşten koruyucu bir bileşen olarak kullanılan bir mineraldir. Cildi UVA ve UVB ışınlarına karşı korur ve cilt hassasiye...

Orta

+
Ethylhexyl Salicylate Etilhekzil Salisilat UVB (280-320nm) güneş koruyucu filtre olarak çalışan renksiz ila açık sarımsı yağlı sıvı , 306 nm'de en yüksek absorbansa sahiptir. Kendi başına güçlü bir filtre değildir , SPF'yi ...

İyi

+
Methoxypropylamino Cyclohexenylidene Ethoxyethylcyanoacetate Metoksipropilamino Siklohekseniliden Etoksietilsiyanoasetat Kozmetik ürünlerde UV filtresi olarak kullanılır.

Orta

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer Akrilatlar/C10-30 Alkil Akrilat Crospolimer AACP, bu polimer molekülü (tekrarlanan alt birimlerden veya monomerlerden oluşan büyük moleküldür. Polimerin hem suyu hem de yağı bağlamasına izin veren hem hidrofilik hem de hidrofobik gru...

Düşük

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
CI 77491 CI 77491;Kırmızı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
CI 77499 CI 77499;Siyah Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Drometrizole Trisiloxane Drometrizol Trisiloksan Drometrizol trisiloksan, güneş ışığının zararlı UVA ve UVB ışınlarını emerek cildi koruması çin çeşitli güneş kremlerinde aktif bileşen olarak kullanılır. Fotostabil bir filtred...

İyi

+
Diethylamino Hydroxybenzoyl Hexyl Benzoate Dietilamino Hidroksibenzoil Heksil Benzoat Dietilamino hidroksibenzoil heksil benzoat, UV-A aralığında yüksek absorpsiyona sahip bir UV filtresidir. İnsan derisinin akut ve kronik fotohasara yol açabilecek ultraviyole radyasyona aşırı...

Çok İyi

+
Sodium Stearoyl Glutamate Sodyum Stearoil Glutamat Sodyum stearoil glutamat, kozmetik ürünlerde cildi yumuşatmak için ve emülgatör olarak kullanılmaktadır. Yağ ve su fazlarının dengede kalmasına yardımcı olur. Daha yüksek miktarlarda ku...

Çok İyi

+
Hydroxyethylcellulose Hidroksietilselüloz Hidroksietilselüloz, etilen oksidin selüloz üzerindeki etkisiyle elde edilen bir polimerdir. Kozmetikte kıvam dengeleyici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Terephthalylidene Dicamphor Sulfonic Acid Tereftaliliden Dikamfor Sülfonik Asit Ecamsule olarak da adlandırılan Tereftaliliden dikamfor sülfonik asit, ultraviyole (UV) ışığı emen bir bileşiktir. Özellikle UVA koruması için geniş spektrumlu koruma sağlar. Bu bileşen...

İyi

+
Trisodium Ethylenediamine Disuccinate Trisodyum Etilendiamin Diskinat NICNAS güvenlik değerlendirmesine göre, Trisodyum Etilendiamin Disüksinat %93 saflığa sahiptir. Trisodyum Etilendiamin Disüksinat, EDTA'nın yapısal bir izomeridir: genel olarak aynı formül...

Çok İyi

+
Triethanolamine Trietanolamin Trietanolamin (TEA), amonyak benzeri kokuya sahip, berrak, renksiz ve yoğun sıvıdır. Genellikle kozmetik ürünlerde pH ayarlayıcı ve ürün koyulaştırmak için kullanılır.

İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
C12-22 Alkyl Acrylate/Hydroxyethylacrylate Copolymer C12-22 Alkil Akrilat/Hidroksietil Akrilat Kopolimer C12-22 Alkil Akrilat/Hidroksietilakrilat Kopolimer, nadir kullanılan kozmetik bileşendir.

Orta

+
CI 77492 CI 77492;Sarı Demir Oksit Demir oksit bileşiğinin farklı kodlarla belirtilmiş halidir. Kozmetik sanayide farklı miktarlar kullanılarak kozmetik ürünleri renklendirmek için kullanılır.

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama