Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

92

50% indirim
0Yorumlar

Maruderm - Anti-Age Kırışıklık Karşıtı Cilt Bakım Kremi 50 ml

Stokta var
250.00₺ 500.00₺ 250.00₺

Maruderm Anti-Age Kırışıklık Karşıtı Cilt Bakım Kremi cilde nem sağlayarak derinlemesine bir yumuşaklık kazandırır. Zenginleştirilmiş formülü, Hyalüronik Asit ve Bakır Peptid içermekte olup, bu bileşenler cildin nem seviyesini optimize ederken yaşlanma belirtilerine karşı koruma sunar. Hyaluronik Asit, suyu ciltte hapsederek uzun süreli bir hidrasyon sağlar ve cildin dolgunlaşmasına yardımcı olur. Bakır Peptid ise, cildin doğal onarım sürecini destekleyerek elastikiyet ve sağlamlığın artırılmasına katkıda bulunur. Bu bileşenlerin sinerjik etkisi, cilt yüzeyindeki ince çizgilerin ve kırışıklıkların görünümünü azaltmaya yardımcı olur.

Kullanım: Anti-Age Kırışıklık Karşıtı Cilt Bakım Kremi temiz cildinize sabah ve akşam masaj yaparak uygulayın. İstenmeyen herhangi bir durumla karşı karşıya kalmamak ve tahrişi önlemek adına ürünü kullanmadan önce yama testi yaparak cildin küçük bir bölümüne uygulamanız önerilir. Tahriş durumuyla karşı karşıya kalması halinde kullanmayı bırakıp dermatoloğunuza danışınız. Ürün harici kullanıma uygundur. Çocukların ulaşamayacağı bir yerde muhafaza ediniz.

Marka:

Maruderm

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Niacinamide Niasinamit Niasinamid, suda çözünen bir vitamin olan B3 vitamininin (niasin) bir şeklidir. Kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde besleyici, yumuşatıcı etkileri nedeniyle kullanılır.

Çok İyi

+
Butyrospermum Parkii Butter Shea Yağı;Karite Yağı Butyrospermum Parkii Butter, daha yaygın olarak "shea butter" olarak bilinen, Afrika cevizi ağacından elde edilen bir maddedir. Bu madde cilt bakımı ve kozmetik sektörlerinde yaygın olarak kull...

Çok İyi

+
Solidago Virgaurea Extract Altınbaşak Ekstresi Altınbaşak Ekstresi, bitkisinden elde edilen doğal bir özüt veya ekstremdir. Sarı darı otu, Avrupa, Asya ve Kuzey Amerika gibi bölgelerde yetişen bir bitkidir ve geleneksel tıbbi kullanıml...

Çok İyi

+
Sodium Hyaluronate Sodyum Hyaluronat Sodyum hyalüronat, hyaluronik asitin tuzudur. Cildi çok iyi şekilde nemlendirirken yaşla beraber oluşan kırışıklıkları engellemede veya geciktirmede yardımcı olur. Bir sodyum hyaluronat m...

Çok İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Copper Palmitoyl Heptapeptide-14 Bakır Palmitoyl Heptapeptit-14 Bakır Palmitoyl Heptapeptit-14, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptid bileşiktir. Bu peptid, yedi amino asitten oluşan bir zincirin palmitik asit ile modifiye edilmiş bir şeklidir ve iç...

Çok İyi

+
Heptapeptide-15 Palmitate Heptapeptit-15 Palmitat Heptapeptit-15 Palmitat, kozmetik endüstrisinde kullanılan bir peptid bileşiktir. Bu peptid, yedi amino asitten oluşan bir zincirin palmitik asit ile modifiye edilmiş bir türevidir. Heptapeptit-...

Çok İyi

+
Allantoin Allantoin Karakafes otu, şeker pancarı, buğday gibi bitkisel kaynaklardan elde edilebilen allantoin, laboratuvar ortamında da sentezlenebilmektedir. İyileştirici, yenileyici ve yatıştırıcı özellikle...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Glycine Glisin Glisin, cildin önemli bir bileşeni olan kolajendeki ana amino asittir. Bu nedenle bazen cilt kremlerine glisin eklenir. Glisin cilt sağlığını iyileştirebilir ve kollajen üretimini artırarak ...

Çok İyi

+
Fructose Fruktoz Fruktoz birçok besin maddesinde bulunan altı karbonlu bir monosakkarit yapılı şekerdir. Beyaz katı bir görünüme sahip olan fruktoz, suda çok kolay çözünür. Bal, ağaç meyveleri, kavun v...

Çok İyi

+
Urea Üre Üre, memeliler tarafından proteinlerin parçalanmasından üretilir, idrarla atılır. Doğal olarak epidermiste bulunur ve NMF'( natural moisturizing factor) nin bir parçasıdır. Kozmetikte üre ...

Çok İyi

+
Inositol İnositol İnositiol, cilde faydalı yağ asidi lesitininin ana bileşenlerinden biri olan vitamin benzeri bir bileşendir. Gliserin ile aynı kimyasal kategoridedir, bu nedenle içeriğindeki bazı nemlendiric...

Çok İyi

+
Sodium Lactate Sodyum Laktat Sodyum laktat, laktik asitin sodyum tuzudur. Cildin nemini koruması için ihtiyacı olan doğal nemlendirici faktör bileşenlerinden birisidir. Kozmetik sektöründe nemlendirici özelliğinden dola...

Çok İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Sodium PCA Sodyum PCA Sodyum PCA, PCA'nın sodyum tuzudur (pirolidon karboksilik asit, doğal bir amino asit türevi). Tuz formunda olması suda çözünür olmasını sağlar. Bitkiler, meyveler ve yağlar gibi doğal ola...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Sodium Benzoate Sodyum Benzoat Sodyum benzoat, kozmetikte koruyucu olarak ve koku bileşenlerinin formüllerinde kullanılır. Özellikle mantarlara, mayalara ve bakterilere karşı çok etkilidir ürünü bu mikroorganizmalara kar...

İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Tridecyl Salicylate Tridesil Salisilat Tridesil Salisilat, salisilik asitin bir esteri olup, kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yaygın olarak kullanılan bir bileşiktir. Salisilik asit, anti-enflamatuar ve keratolitik özelliklere...

Çok İyi

+
Dimethicone Dimetikon Dimetikon uçucu olmayan bir silikon türüdür. Silikonlar, cilt bakımı, saç bakımı ve kozmetiklerin dokusunu ve uygulamasını iyileştirmek için kullanılan bir grup sentetik bileşendir. Nem...

Düşük

+
Lactic Acid Laktik Asit Laktik asit bir meyve asididir (AHA). Kozmetikte PH düzenleyici olarak kullanılır, cildi yumuşatmaya ve nemi muhafaza etmeye yardımcı olur ve parlaklık katar. Cildin nemlenmesini ve ölü hücr...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Polyvinyl Alcohol Polivinil Alkol Polyvinyl Alcohol (PVA), suyla çözünebilen, yapışkan ve berrak bir polimerdir. Kozmetik sektöründe çeşitli amaçlarla kullanılır. PVA, kozmetik ürünlerde yüzey gerilimini azaltarak daha ...

Düşük

+
Lactic Acid/Glycolic Acid Copolymer Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri Laktik Asit/Glikolik Asit Kopolimeri, kozmetik ürünlerde kullanılan bir kopolimer bileşiktir. Bu kopolimer, laktik asit ve glikolik asidin bir araya gelmesiyle oluşur. Her iki asitin birleşimi, ...

Düşük

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Phenylpropanol Fenilpropanol Fenilpropanol, kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullanılmaktadır. Bu sayede kullanıldığı ürünün kokusunu maskelemeye yardımcı olur. Bunun yanında bile...

Çok İyi

+
Glyceryl Caprylate Gliseril Kaprilat Gliseril kaprilat, çeşitli kozmetik uygulamalar için çok işlevli bir bileşendir. Antimikrobiyal etkinliği sayesinde kullanılan koruyucunun etkinliğini arttırır, akne karşıtı aktivite gö...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama