Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Cosmed - Anti-Dandruff Shampoo-Sülfatsız, Tuzsuz, Kepeğe Karşı Salisilik Asit ve Mentol İçeren Arındırıcı Şampuan 400 ml

Marka:

Cosmed

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Sodium Cocoyl Glycinate Sodyum Kokoil Glisinat Sodyum kokoil glisinat, saç bakım ürünlerinde kullanılan amino asit türevi bir temizleyici ve cilt yumuşatıcı bileşendir. Hayvansal ya da bitkisel kaynaklardan elde edilebilir. Çoğunlukla ...

Çok İyi

+
Cocamidopropyl Betaine Kokamidopropil Betain Kokamidopropil betain, özellikle yüz ve vücut yıkama ürünlerindde kullanılan bir temizleyici ajandır. Hafif bir temizleyici olması nedeniyle çoğunlukla başka temizlik ajanlarla birlikte ku...

Çok İyi

+
Disodium Cocoyl Glutamate Disodyum Kokoil Glutamat Disodyum kokoil glutamat, hindistan cevizinden elde edilen bir temizlik maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır.

Çok İyi

+
Sodium Cocoyl Alaninate Sosyum Kokoil Alaninat Saç bakım ürünlerined pürüzsüzleştirici etkili olarak kullanılır. Saçta elektriklenmeyi azaltır, yumuşatır ve bu sayede kolay taranmasına yardımcı olur. Banyo sabunları, duş jelleri...

Çok İyi

+
PEG-120 Methyl Glucose Dioleate PEG-120 Metil Glikoz Dioleat PEG-120 metil glikoz dioleat, doku geliştirici ve temizlik maddesi olarak işlev görür.

Orta

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
PEG-7 Glyceryl Cocoate PEG-7 Gliseril Kokoat PEG-7 gliseril kokoat, polietilen glikol (PEG) ile hindistancevizi türevi bir temizleme ajanıdır. Yumuşatıcı, emülgatör ve yüzey aktif madde olarak formülasyonda bulunabilir.

Orta

+
Disodium Laureth Sulfosuccinate Disodyum Laureth Sülfosüksinat Disodyum Laureth Sulfosuccinate veya DLS, aralıktaki en hafif olanlardan biri olan anyonik bir yüzey aktif maddedir. Sanılanın aksine sülfatların bir parçası değildir, saçı ve vücudu SLES'...

Çok İyi

+
Decyl Glucoside Desil Glikozit Decyl Glucoside, vücut bakımında yaygın olarak kullanılan nazik temizleme özelliğine sahip bir yüzey aktif maddedir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Durulanan ürünlere köpürme ...

Çok İyi

+
Disodium Cocoamphodiacetate Disodyum Kokoamfodiasetat Disodyum kokoamfodiasetat, hindistan cevizinden elde edilen hafif bir deterjan temizleme maddesidir. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Köpük güçlendirici özelliğiyle ürünün daha faz...

Çok İyi

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Caprylyl Glycol Kaprilil Glikol Kaprilil glikol (1,2-oktandiol) bir cilt bakım maddesi olarak kullanılır;antimikrobiyal aktiviteye sahiptir. Kozmetik endüstrisinde kullanıldığında cildi iyi durumda tutmaya yarar. Kozmetik en...

Çok İyi

+
Citric Acid Sitrik Asit Sitrik asit yogun olarak turunçgillerde bulunan  bir AHA(Alfa hidroksi asit)tir.Sitrik asit yiyecek ve içeceklerde doğal bir tatlandırıcı ve koruyucu olan kullanılır. Kozmetik ürünlerde öz...

Çok İyi

+
Piroctone Olamine Pirokton Olamin Piroctone olamine, kepek önleyici şampuanlarda mantar önleyici işlevleri için de kullanılan bir koruyucudur.

İyi

+
Panthenol Pantenol Pantenol, B kompleks vitaminlerinin bir bileşeni olan pantotenik asidin bir alkol türevidir ve sağlıklı epitelin temel bir bileşenidir. Pantenolün aktif formu olan dekspantenol, epitelde protei...

Çok İyi

+
Polyquaternium-7 Polikuaterniyum-7 Polyquaternium-7, akrilamid ve dimetil dialil amonyum klorürün polimerik kuaterner amonyum tuzudur. Cilt, saç veya tırnaklarda film tabaka oluşturur ve elektiriklenmeyi önler.

Düşük

+
Coco-Glucoside Koko Glikozit Koko glikozit, hindistancevizi yağından elde edilen yağlı alkol ve şekerden elde edilen glikozun bir karışımıdır. Ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırma özelliğinden dolayı öncelikle ...

Çok İyi

+
Glyceryl Oleate Gliseril Oleat Gliseril Oleat, doğal olarak oluşan bir yağ asidi olan oleik asit ve gliserinden oluşur. Gliseril oleat;kozmetikte yumuşatıcı, yüzey aktif madde, emülgatör ve koku bileşeni olarak kullanıl...

Çok İyi

+
Salicylic Acid Salisilik Asit Salisilik asit, birçok meyvede veya söğüt kabuğu gibi bazı bitkilerde doğal olarak bulunur. Fakat günümüzde sentetik olarak üretilir.Kozmetikte koruyucu, saç kremi olarak veya yumuşatıc...

Düşük

+
Caprylhydroxamic Acid Kaprilhidroksamik Asit Kozmetik endüstrisinde cilt bakım ürünlerinde şelat ajanı olarak kullanılabilir. Şelat ajanı olarak kozmetik ürünlerin stabilitesini yani formülün sabit kalmasını sağlar ve/veya görü...

Çok İyi

+
Zinc PCA Çinko PCA Çinko PCA, kızarıklığı ve tahrişi azaltmanın yanı sıra yağlılığı azaltmaya yardımcı olan bir hammaddedir. Yağlı, akneye meyilli bir ciltlerde sebum üretimini kontrol altına alır ...

Çok İyi

+
Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract Söğüt Otu Çiçeği/Yaprak/Gövde Ekstresi Epilobium Angustifolium Flower/Leaf/Stem Extract, dar yapraklı akbabaotu bitkisinin çiçekleri, yaprakları ve gövdelerinden elde edilen bitkisel bir ekstredir. Anti-enflamatuar özelliklere sahip ...

Çok İyi

+
Polyglyceryl-3 Caprylate Poligliseril-3 Kaprilat Polyglyceryl-3 caprate, kozmetik ürünlerde emülgatör ve yüzey aktif madde olarak kullanılmaktadır. Yüzey aktif olarak kullanıldığında ciltteki kiri ve yağları uzaklaştırır. Emülgatö...

Çok İyi

+
Menthol Mentol Mentol, nane ve nane yağlarından elde edilir. Cilt üzerinde canlandırıcı etkisi sebebiyle kozmetikte kullanılmaktadır. Ayrıca ağrı kesici, kaşıntı azaltıcı, antibakteriyel, mantar önl...

Orta

+
Acacia Senegal Gum Akasya Senegal Sakızı Afrika'nın Sahra altı bölgesindeki Akasya ağacından hasat edilen doğal bir polimer, kurutulmuş özsuyundan hazırlanan sakızdır. İyi bir koyulaştırıcı ve bağlayıcı ajandır. Kozmetik ...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Sodium Metabisulfite Sodyum Metabisülfit Sodyum metabisülfit, koruyucu olarak kullanılan inorganik bir tuzdur. Avrupa'da Kısıtlama: III/99 V/9 Kullanıma hazır kozmetik preparatlarda izin verilen maksimum konsantrasyon %0,2'dir (serbest...

İyi

+
Crocus Chrysanthus Bulb Extract Çiğdem Soğanı Ekstresi Crocus Chrysanthus Bulb Extract, Iridaceae, Crocus chrysanthus soğanlarının özüdür. Ekstrakt, cildin elastikiyetini artırmaya ve çatlak izleri gözle görülür şekilde azaltmaya yardımcı o...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama