Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Tilia - Arındırıcı Serum

Marka:

Tilia

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Simmondsia Chinensis Seed Oil Jojoba Tohumu Yağı Jojoba çalısı tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. Cildi onarıcı, yumuşatma ve yatıştırıcı özellikleri bulunmaktadır. Sivilce, güneş yanığı, güne...

Çok İyi

+
Borago Officinalis Seed Oil Hodan Tohumu Yağı Hodan tohumunun soğuk sıkımı yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğinde bir omega-6 yağ asidi olan gama-Linolenik Asit (GLA) bulunur. GLA, cilt sağlığının ve bariyer fonksiyonun...

Çok İyi

+
Vitis Vinifera Seed Oil Üzüm Çekirdeği Yağı Latince adı Vitis vinifera olan üzümün çekirdeklerinden elde edilen sabit yağdır. İçeriği yaklaşık olarak %46-74 linoleik asit, %7-10 palmitik asit ve %4-6 stearik asitten oluşmaktadır. ...

Çok İyi

+
Oenothera Biennis Oil Çuha Çiçeği Yağı Oenothera biennis bitkisi tohumlarının soğuk sıkım yöntemiyle elde edilen sabit yağıdır. İçeriğindeki yağ asitlerinin cildi yatıştırıcı ve yumuşatıcı faydaları bulunmaktadır.

Çok İyi

+
Melaleuca Alternifolia Leaf Oil Çay Ağacı Uçucu Yağı Yeni Zelanda'ya özgü olan çay ağacının yapraklarından damıtılmış yağdır. Melaleuca alternifolia bitkisi yapraklarının su distilasyonu işlemi ile elde edilen uçucu yağdır. Çay ağac...

Düşük

+
Cedrus Deodara Wood Oil Cedrus Deodara Ahşap Yağı Cedrus Deodara Odun Yağı, Deodar Sedir, Cedrus deodara, Pinaceae'nin kütüklerinin buharla damıtılmasıyla elde edilen uçucu yağdır. Kozmetik ürünlerinde koku verici olarak kullanılır.

Çok İyi

+
Eugenia Caryophyllus Flower Oil Karanfil Çiçeği Uçucu Yağı Karanfil bitkisinin kurutulmuş çiçek tomurcuklarından damıtılan uçucu yağ buharı, esas olarak öjenolden oluşur. Kozmetik endüstrisinde ürün formülasyonlarında koku verici olarak kullan...

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Salvia Officinalis Oil Adaçayı Uçucu Yağı Adaçayından elde edilen uçucu yağdır. Temel ürünün tadını ya da kokusunu azaltır. Ağız bakım ürünlerinde tatlandırıcı olarak kullanılmaktadır. Aynı zamanda antioksidan özelllikl...

Düşük

+
Matricaria Recutita Flower Oil Mayıs Papatyası Uçucu Yağı Mayıs papatyası uçucu yağı, yatıştırıcı özelliği nedeniyle cilt bakımında kullanılır. Çiçeklerin içeriğinde bulunan fenolik bileşikler ve flavonoidler antioksidan olarak işlev g...

Çok İyi

+
Retinyl Palmitate Retinil Palmitat Retinoid ailesine ait olan retinil palmitat, retinol ve palmitik asidin bir esteridir ve soluk sarı bir renkte olup yoğun bir sıvıdır. Kozmetik ürünlerde cilt görünümünü iyileştirme, anti...

Çok İyi

+
Ek Bilgiler Açıklama