Sepetiniz

  • Sepetiniz boş!
Siparişlerde ücretsiz kargo

İyi

Stokta yok
0Yorumlar

Arko - Arko Nem Badem Sütü El, Yüz ve Vücut Kremi

Cildin çeşitli dış faktörlere maruz kalması sonucunda cilt kuruluğu ile karşı karşıya kalınabilir. 48 saat nem sağlayarak cilt görünümüne katkı sağlar. İçerdiği bitkisel sütler ve prebiyotikler ile cilde yumuşak bir his verir. Hızlı emilen formülü sayesinde ciltte yağlanmaya neden olmaz. Kullanımı: Ellerinize, yüzünüze ve neme ihtiyaç duyan bölgelere uygulayın. Masaj yaparak cildinize yedirin.

Marka:

Arko

Yorumunuzu ekleyin

E-posta adresiniz yayınlanmayacaktır. Zorunlu alanlar * ile işaretlenmiştir

Yorum yazmak için lütfen login yapın!

Fotoğraf yükleme

Görünüşe göre henüz yorum yok.

İçerik Adı (INCI) İçerik Adı (TR) Nedir, Ne İşe Yarar? Sağlık Puanı Daha Fazlası
Ethylhexyl Palmitate Etilheksil Palmitat Etilheksil palmitat, kozmetik ürünlerinde cildi yumuşatıcı, pürüzsüzleştirici, doku geliştirici ve çözücü olarak çalışır. Yağlı bir alkol ve bitkiden ya da hayvandan elde edilebile...

Çok İyi

+
Glycerin Gliserin Gliserol olarak da bilinen gliserin, bitkisel veya hayvansal yağlardan elde edilen doğal bir bileşiktir. Tatlı bir tada sahip berrak, renksiz, kokusuz ve kıvamlı bir sıvıdır. Cilde nem çekme...

Çok İyi

+
Aqua Su Kozmetik ürünlerde en fazla kullanılan bileşendir. Aqua, su olarak bilinir ve çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinin formülasyonlarında yaygın olarak kullanılır. Su, ürünlerin ...

Çok İyi

+
Petrolatum Vazelin Petrolatum (petrol jeli ve beyaz petrolatum olarak da bilinir). Petrolatum petrolün rafine edilmesiyle elde edilen bir yan üründür. Kozmetik sektöründe dudak balzamlarında, nemlendirici kremler...

Orta

+
Glyceryl Stearate SE Gliseril Stearat SE Gliseril Stearat SE, Gliseril Stearat'ın kendinden emülsiyonlaştırıcı bir formudur. Yağ ve su fazındaki maddelerin yüzey gerilimini azaltarak emülsiyon oluşumuna yardımcı olur.

Çok İyi

+
Stearyl Alcohol Stearil Alkol Stearil alkol, bitkilerde ve böceklerde doğal olarak bulunan bitkisel kaynaklı bir bileşendir. Ayrıca memeli dokularında bulunabilen hayvan kaynaklı bir bileşendir. Sentetik olarak ise, 1-okta...

Çok İyi

+
Methylpropanediol Metilpropandiol Metilpropandiol, kozmetik endüstrisinde çözücü göreviyle kullanılmaktadır. Bunun yanında çok iyi antimikrobiyal özelliklere sahip olduğuna değinmekte fayda var. Aynı zamanda ürün form...

Çok İyi

+
Caprylic/Capric Triglyceride Kaprilik/Kaprik Trigliserit Kaprilik/Kaprik Trigliserit, bir tür yağ asididir. Çeşitli kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde yumuşatıcı, emülgatör ve yağlayıcı olarak yaygın olarak kullanılan renksiz ve kokusuz...

Çok İyi

+
Isopropyl Palmitate İzopropil Palmitat İzopropil Palmitat, izopropil alkol ve palmitik asitten oluşur. Kozmetik endüstrisinde, koku verici olarak temel ürünün kokusunun engellenmesine yardımcı olur. Ürün formülasyonlarında fark...

Çok İyi

+
Prunus Amygdalus Dulcis Fruit Extract Tatlı Badem Ekstresi Tatlı badem ağacının meyvesinin ekstresi, kozmetik endüstrisinde kullanılmaktadır. Badem, yağ açısından zengindir. İçeriğinde yüksek miktarda E ve K vitamini vardır. Badem çekirdeği ...

Çok İyi

+
Phenoxyethanol Fenoksietanol Fenoksietanol, kozmetikte %1'in altındaki konsantrasyonlarda koruyucu ve parfümler için sabitleyici olarak kullanılan aromatik bir eterdir. Doğada yeşil çayda bulunur, ancak kozmetikte kullanı...

İyi

+
Fructose Fruktoz Fruktoz birçok besin maddesinde bulunan altı karbonlu bir monosakkarit yapılı şekerdir. Beyaz katı bir görünüme sahip olan fruktoz, suda çok kolay çözünür. Bal, ağaç meyveleri, kavun v...

Çok İyi

+
Stearic Acid Stearik Asit Diğer adı oktadekanoik asit olarak da bilinen stearik asit doymuş bir yağ asididir. Çeşitli hayvansal ve bitkisel yağlarda doğal olarak bulunmaktadır. Suda hemen hemen çözünmeyen, renksiz,...

Çok İyi

+
Dipropyl Carbonate Dipropil Karbonat Dipropil Karbonat, kozmetik bir formüldeki diğer bileşenlerin emilimini artırmaya yardımcıolan bir cilt bakım maddesi, yumuşatıcı ve çözücüdür.

Çok İyi

+
Inulin İnülin İnülin, prebiyotik ve potansiyel antikanser aktiviteye sahip belirli bitkilerin kökleri tarafından üretilen, doğal olarak oluşan, sindirilmeyen ve emilmeyen bir oligosakkarittir. Prebiyotik akt...

Çok İyi

+
Lauric Acid Laurik Asit Hindistan cevizi sütü, hindistan cevizi yağı ve hurma çekirdeği yağında doğal olarak bulunan 12 karbon uzunluğunda bulunan doğal bir yağ asididir.Ayrıca anne sütünde de bulunmaktadır. ...

Çok İyi

+
Carbomer Karbomer Karbomer, jel benzeri formülasyonlar oluşturmak için kullanılan bir grup sentetik cilt bakım bileşenidir. Ayrıca koyulaştırıcı/viskozite kontrol edici bir etkisiyle ürünün dokusunu deği...

Orta

+
Palmitic Acid Palmitik Asit Palmitik asit, en bilinen doymuş yağ asitlerinden biridir. İnsan adipoz (yağ) dokusunun %21-30'unu oluşturur. Cilt bakımı ürünlerinde;nemlendiricilerde yumuşatıcı olarak, cildi güzel ve p...

Çok İyi

+
Disodium EDTA Disodyum EDTA Disodium EDTA bir şelasyon ajanıdır. Ortamda bulunan ağır metallerle birleşerek ürünün stabilitesini sağlar ve raf ömrünü uzatır.

Çok İyi

+
Potassium Cetyl Phosphate Potasyum Cetyl Fosfat Stabilizasyonu zor emülsiyonlar (yağ+su karışımları) için kullanılan bir emülgatördür. SPF korumasını artırabildiği ve formülün su direncini artırabildiği için özellikle güneş ...

Çok İyi

+
Sodium Polyacrylate Sodyum Poliakrilat Sodyum poliakrilat, kozmetik ve cilt bakım ürünlerinde kullanılan sentetik bir polimerdir. Ürünlerin duyusal hissini ve stabilitesini geliştirmek için kullanılır.

Düşük

+
Tridecane Tridekan Bamya bitkisinde doğal olarak bulunmaktadır. Şeffaf yağlı bir sıvıdır. Undekan maddesi gibi yumuşatıcı bir maddedir. Silikon alternatifi bir maddedir. Kullanıldığı formülasyonlara kayg...

Çok İyi

+
Ethylhexylglycerin Etilheksilgliserin Etilheksilgliserin, zayıf koruyucu özellikte koku giderici ve cilt bakım maddesi olarak kullanılan bir gliseril eterdir.

Çok İyi

+
Tocopheryl Acetate Tokoferil Asetat Antioksidan etkisi sebebiyle kozmetikte sıklıkla kullanılan bir E vitamini formudur. E vitaminine kıyasla daha stabil ve dayanıklıdır.

Çok İyi

+
Myristic Acid Miristik Asit Hindistan cevizi, hurma çekirdeği yağı, hindistancevizi yağı ve tereyağı yağında doğal olarak bulunabilen 14 karbon uzunluğunda bir yağ asididir. Köpük oluşturan ve aynı zamanda sabun...

Çok İyi

+
Undecane Undekan Hindistan cevizi, palmiye, dikenli armut, bektaşi üzümü, alg ve mantarlarda doğal olarak bulunur. Tridekan adı verilen başka bir yumuşatıcı madde ile genellikle beraber kullanılır. Kullan...

Çok İyi

+
Xanthan Gum Ksantan Sakızı Ksantan sakızı bir polisakkarittir, yani bir karbonhidrattır. Xanthomonas campestris bakterileri tarafından üretilir. Bu bakteri karbonhidrat içeren bir kültüre yerleştirildiğinde fermantasy...

Çok İyi

+
Sodium Hydroxide Sodyum Hidroksit Sabun yapımında kullanılan bir maddedir. Çok alkali bir yapısı olan sodyum hikroksit kozmetik ürünlerde pH dengelemek için kullanılır.

İyi

+
Potassium Sorbate Potasyum Sorbat Potasyum sorbat, kozmetikte koruyucu olarak kullanılan sorbik asidin potasyum tuzudur. Zayıf aktivitesi nedeniyle başka koruyucularla birlikte kullanılır.

İyi

+
Alpha-Isomethyl Ionone Alfa-İzometil İyonon Alfa-İzometil kozmetik ve kişisel bakım ürünlerinde, tıraş sonrası losyonlar, banyo ürünleri, köpük banyoları, saç bakım ürünleri, nemlendiriciler, parfüm ve kolonyalar, şampuanlar ...

Orta

+
Parfum Parfüm Kozmetik ürünlerde, bileşenlerin kokusunu maskelemek veya daha güzel kokmasını sağlamak amacıyla kullanılır. Parfümler birden fazla ham maddenin belli oranlarda bir araya gelmesiyle oluştu...

Düşük

+
Tocopherol Tokoferol E vitamini bileşenlerini temsil eden ve yağda çözünen bir vitamin olan tokoferol bitkisel yağlardan veya sentezlenerek elde edilebilen antioksidandır. Vücudumuzda gerçekleşen metabolik aktiv...

Çok İyi

+
Citronellol Citronellol Citronellol, gül benzeri hoş bir kokuya sahip çok yaygın bir koku bileşenidir . Birleşik Krallık'ta, içerik listelerinde en sık listelenen üçüncü parfümdür. Doğal olarak sardunya yağ...

Orta

+
Geraniol Geraniol Geraniol, Avrupa tarafından düzenlenen 26 alerjenden biri olan bir monoterpen alkoldür, yaygın bir koku maddesidir. Sardunya, limon otu esansiyel yağlarında ve ayrıca gül yağında bulunur. G...

Orta

+
Coumarin Kumarin Kumarin, doğal olarak oluşan ve sentetik olarak üretilen bir koku kimyasalıdır. Tatlı, vanilyalı, cevizli bir kokuya sahip yaygın bir koku bileşeni . Seyreltildiğinde taze biçilmiş saman g...

Orta

+
Hexyl Cinnamal Heksil Sinnamal Papatya yağının içinde doğal olarak bulunan veya sentetik olarak üretilen, birçok parfümde kullanılan ve genellikle kokulu cilt bakım ürünlerinde görülen koku bileşenidir. Yasemin benze...

Orta

+
Linalool Linalol Linalol çok yaygın bir koku bileşeni olmakla beraber piyasadaki parfümlerinin neredeyse %90-95 inde bulunmaktadır. Linalol nane, tarçın, narenciye huş ağacı gibi çeşitli bitkiler tarafınd...

Orta

+
Limonene Limonen Limonen adını bolca bulunduğu limondan alır ve kozmetik sektöründe koku ve aroma için kullanılan hafif, tatlı narenciye kokusuna sahip renksiz bir sıvıdır. Sentetik olarak da üretilebilen...

Orta

+
Ek Bilgiler Açıklama